Sanctiuni pentru transportul ilegal de persoane

   

Politistii rutieri din municipiul Alexandria au descoperit zece cazuri de incalcare a normelor de circulatie privind transportul de persoane, in cadrul unei ample actiuni pentru depistarea si sanctionarea celor care efectueaza servicii ilegale de transport calatori.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Teleorman, Adrian Ilicea, a declarat, pentru AGERPRES, miercuri, ca persoanele sanctionate cu amenzi de cate 500 de lei faceau transporturi auto clandestine pe rutele Alexandria-Orbeasca si Alexandria-Branceni-Storobaneasa.

De asemenea, politistii au luat masura complementara a suspendarii dreptului de circulatie al autovehiculelor pe o perioada de sase luni, fiind retinute certificatul si placutele de inmatriculare. Potrivit sursei citate, achitarea amenzii duce, insa, la anularea suspendarii dreptului de circulatie. In perioada urmatoare, actiunile pentru combaterea transportului ilegal de persoane vor continua si in alte localitati din judet. ...citeste toata stirea
Joi, 10 Iunie 2010, ora 13:22
Sursa: AGERPRES
Cele mai citite stiri
Accident rutier intre Vitanesti si Vaceni
Un accident rutier, in care au fost implicate doua autoturisme, a avut loc in aceasta dimineata, in ...
Deputatul Doru Coliu a ramas fara primari in Teleorman
Organizatia judeteana a PMP reusise sa obtina doi primari la ultimele alegeri locale, respectiv Stan ...
George Madalin Bors, un nou vicepresedinte la PSD Teleorman
In cadrul sedintei Comitetului Executiv Judetean de marti, 11 august, ce a avut loc la Rosiorii de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor