O deputata PSD il plange pe Iovan: Demagogia unor politicieni ma infurie

Marti, 21 Ianuarie 2014, ora 16:05
2756 citiri
O deputata PSD il plange pe Iovan: Demagogia unor politicieni ma infurie

Deputatul PSD Aurelia Cristea, care a zburat de cateva ori cu pilotul Adrian Iovan, nu a ramas indiferenta in fata tragediei petrecute luni seara in muntii Apuseni.

Intr-un articol emotionant postat pe blogul Aureliei Cristea, aceasta se arata indurerata si le transmite gandurile sale bune si rugaciunile celor care au luat parte la actiunea de salvare, deoarece, sustine aceasta "sa cauti iarna raniti pe varf de munte nu e tocmai o plimbare".

Tragedie aviatica in Apuseni: Reactii ale politicienilor - Opozitia acuza, Guvernul apara si se scuza

"Am zburat de cateva ori cu Adrian Iovan si am stiut de fiecare data (asa cum stiu de fiecare data cand ma urc intr-un avion si cred ca stiu si ei, pilotii) ca in timpul acela cat zbor, viata mea e in mainile lui. N-am putut sa scriu aseara 'Dumnezeu sa-l ierte'. Am sperat in secret sa fie in viata, am simtit ca in acele momente, tot ce puteam sa le dam mai bun lor, celor cazuti, erau gandurile noastre bune si rugaciunile.

Si nu numai lor, dar si celor care s-au dus sa-i caute, salvamontisti, jandarmi, padurari si locuitori din zona. Oameni pentru care viata semenilor lor a fost cel mai de pret bun. Sa cauti iarna raniti pe varf de munte, prin jumatate de metru de zapada, frig si intuneric nu e tocmai o plimbare", considera deputatul PSD de Cluj.

Ne amintim de ei numai cand mor

Parlamentarul social-democrat sustine ca s-a gandit in tot timpul acesta la cei care isi aleg "meserii in slujba oamenilor", "la limita de risc, intre viata si moarte" si la faptul ca ei nu trebuie onorati doar in conditii tragice.

"Si in gura unor politicieni demagogi, acesti profesionisti care-si risca viata sunt 'pensii nesimtite', functionari imbuibati, hoti sau lenesi. Cand mor, ne aducem aminte ca ei sunt oameni, nu sume de bani in plus sau in minus, nu fluctuatii intr-un plan financiar. Aceasta dubla masura ma infurie.

Tragedie aviatica in Apuseni: Manescu a initiat o ancheta UPDATE

Ma infurie si reactia greoaie a intregului sistem, si faptul ca au fost familii care au aflat de la televizor, din stiri neconfirmate, ca le-au murit oamenii dragi. De parca ne-a pierit orice urma de respect, de compasiune si de intelegere. M-a tulburat asta", a adaugat Aurelia Cristea.

Deputatul PSD nu a fost singurul politician care a reactionat in cazul tragediei aviatice din judetul Cluj. Anca Boagiu sau Mihai Razvan Ungureanu au criticat lipsa de promptitudine a autoritatilor in ceea ce priveste operatiunea de salvare, in vreme ce Victor Ponta, Ramona Manescu sau Liviu Dragnea au cerut "anchete".

I.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Deputatul Cătălin Drulă, preşedintele USR acuză liderii coaliţiei PSD-PNL că au blocat Guvernul României timp de 16 ore, timp în care au făcut negocieri politice fără niciun rezultat...
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
#Aurelia Cristea PSD Adrian Iovan, #mesaj deputat moarte Iovan, #politicieni reactii accident aviatic, #avion prabusit muntii Apuseni , #murit