Tragedia aviatica din Apuseni: Adrian Iovan va fi inmormantat vineri

Vineri, 24 Ianuarie 2014, ora 08:06
2181 citiri
Tragedia aviatica din Apuseni: Adrian Iovan va fi inmormantat vineri
Foto: Arhiva

Pilotul Adrian Iovan, care a murit in urma aterizarii fortate de luni din muntii Apuseni, va fi inmormantat vineri in Bucuresti.

Ministerul Apararii Nationale a anuntat ca Adrian Iovan va fi inmormantat la Cimitirul Bellu Catolic, cu onoruri militare, informeaza Realitatea TV.

Tragedie aviatica in Apuseni: Anchetatorii iau in calcul o eroare de pilotaj

Slujba va incepe la ora 13:00. Trupul pilotului a fost depus, joi dimineata, la Scoala de Aviatie.

Aurelia Ion, studenta la medicina care a murit in urma aceluiasi incident aviatic, a fost inmormantata, joi, la Cimitirul Ghencea Militar cu onoruri militare. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe tanara de 23 de ani.

Tragedie aviatica in Apuseni: Seful Salvamont Sibiu explica de ce e dificil de identificat un apel in munti

Mai multi oamenii care au gasit avionul au fost prezenti joi la Cimitirul Ghencea Militar. Presa a anuntat ca vineri urmeaza sa vina un autocar cu alti localnici care au participat la actiunea de luni.

Adrian Iovan si Aurelia Ion au murit in urma aterizarii fortate a avionului in care se aflau. Ei faceau parte din echipa care se deplasa catre Oradea pentru prelevare de organe.

Pilotul a fost nevoit sa reduca din altitudine din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Apoi, aerovana s-a izbit de un brad, intr-un varf de deal in zona localitatii Horea, din judetul Alba. Salvatorii au reusit sa ajunga la victime dupa aproximativ sase ore.

Quarterly Report - Editia 4

Nicușor Dan rămâne favorit la Primăria Capitalei. La ce distanță sunt Firea și Piedone SONDAJ
Nicușor Dan rămâne favorit la Primăria Capitalei. La ce distanță sunt Firea și Piedone SONDAJ
La comanda USR, IPSOS a realizat un nou sondaj de opinie cu privire la intențiile de vot ale cetățenilor din București, iar acesta îl creditează pe Nicușor Dan cu cea mai mare șansă la...
Sute de incidente, sesizate de la începutul campaniei electorale. Concluziile verificărilor
Sute de incidente, sesizate de la începutul campaniei electorale. Concluziile verificărilor
370 de evenimente sau incidente au fost sesizate de la debutul campaniei electorale, iar în urma verificărilor au fost aplicate 105 sancţiuni contravenţionale, a informat joi, 23 mai, Guvernul,...
#Adrian Iovan inmormantat, #Adrian Iovan inmormantare, #Adrian Iovan onoruri militare, #Adrian Iovan murit accident, #Adrian Iovan accident avion , #murit