Mititelu: Mi-e tare mila de Dorel Stoica

Joi, 05 August 2010, ora 21:15
1645 citiri
Mititelu: Mi-e tare mila de Dorel Stoica

Adrian Mititelu l-a atcat joi seara, prin intermediul site-ului personal, pe Dorel Stoica.

"Pentru ca intr-un interviu acordat de Dorel Stoica apar multe afirmatii neadevarate, vreau sa fac urmatoarele precizari:

1. Fotbalistul Stoica a fost cel mai privilegiat jucator al Universitatii, din 2005 de cand am preluat Universitatea Craiova

- in cei 4 ani si jumatate de contract cu Universitatea Craiova, a incasat circa 780.000 de dolari, iar pe langa aceasta suma se mai adauga circa 250.000 platiti de club impozite si taxe.

- Pentru aducerea lui la Universitatea Craiova din mocirla Diviziei B, clubul a achitat 200.000 de dolari.

2. Desi de foarte multe ori a dat dovada de neprofesionalism (plecari din cantonament neanuntate, conflicte cu antrenorii etc.), tot timpul a fost tolerat si tratat cu blandete.

3. Stoica, in primul contract semnat cu Universitatea Craiova, pe o perioada de 5 ani, respectiv iulie 2005, nu depasea suma de 70.000 de dolari pe an. De la aceasta suma si pana la 500.000 de dolari, cat se ajunsese, a insemnat o marire de aproape 10 ori de contract, venita din initiativa clubului pentru a-i face un bine spre final de cariera jucatorului Dorel Stoica. Practic, acest jucator, la un moment dat, avea unul din cele mai mari salarii din Liga I, desi nu realizase vreo performanta la Universitatea Craiova.

4. Declaratiile de-a lungul acestor ani, date de Dorel Stoica in media, confirma modul extraordinar de frumos in care a fost tratat la Universitatea Craiova.

5. In momentul in care a plecat in Arabia Saudita, el stie ca Universitatea i-a facut o favoare si tot el stie ca a jurat pe o icoana din biroul meu ca nu va juca niciodata decat la Universitatea Craiova, in Romania.

6. Desi cred ca foarte multe din afirmatiile lui sunt facute indrumat de altcineva, mi-e tare mila de el pentru situatia degradanta in care a ajuns.

Citit AICI interviul acordat de Dorel Stoica.

I.G.

Stupoare la FCU Craiova. Fiul patronului Adrian Mititelu, internat de urgență: ”Nu e vorba de suicid”
Stupoare la FCU Craiova. Fiul patronului Adrian Mititelu, internat de urgență: ”Nu e vorba de suicid”
Adrian Mititelu Jr. (26 de ani), fiul patronului echipei de fotbal FCU Craiova, Adrian Mititelu, a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca din București. După ce FCU Craiova a ajuns...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Mititelu cearta Dorel Stoica, #Adrian Mititelu, #Dorel Stoica , #stiri Adrian Mititelu