Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Anuntul lui Mititelu: Steaua, Dinamo si Rapid vor plati despagubiri uriase. Nimeni nu scapa!

Sambata, 25 Iunie 2016, ora 10:02
6685 citiri
Anuntul lui Mititelu: Steaua, Dinamo si Rapid vor plati despagubiri uriase. Nimeni nu scapa!
Foto: captura video Digi Sport

Adrian Mititelu, fostul finantator al Universitatii Craiova, a vorbit despre procesul dezafilierii acestei echipe, pe care l-a castigat, urmand a primi despagubiri uriase - 240 de milioane de euro.

In opinia acestuia, Steaua, Dinamo, Rapid si celelalte cluburi din Liga I vor plati cea mai mare parte a acestei sume.

"A fost o veste buna, neasteptat de buna. Exista premise ca, prin aceasta sentinta care cred ca va ramane definitiva, cel putin sub aceasta forma din punct de vedere al sanctiunii penale si civile, va crea premisele pentru reinsertia clubului Universitatea Craiova.

Steaua, Dinamo, Rapid, toate cluburile din Liga I vor fi cei mai mari contribuitori la plata despagubirilor. Liga I va plati cei mai multi dintre bani. Ei trebuie sa realizeze ca nu scapa", a spus Mititelu, la Digi Sport.

Acesta trebuie sa primeasca despagubiri in valoare de aproximativ 240 de milioane de euro din partea FRF, a lui Dumitru Dragomir si Mircea Sandu, a decis Tribunalul Bucuresti pe 13 iunie. De asemenea, Sandu si Dragomir au fost condamnati la cate trei ani de inchisoare cu suspendare in acest dosar.

Aceasta sentinta a fost data dupa ce s-a dovedit ca dezafilierea clubului Universitatea Craiova a fost abuziva. Decizia nu este definitiva insa.

Adrian Mititelu a sustinut in instanta ca echipa sa a fost prejudiciata cu 250 de milioane de euro deoarece, prin decizia de dezafiliere, toti jucatorii sai au fost declarati liberi de contract.

Mititelu declara razboi Stelei

De asemenea, fostul finantator al Universitatii Craiova l-a avertizat pe Gigi Becali ca Steaua va deveni numarul 2 in Romania, daca fosta echipa din Banie va reveni in Liga I.

"Gigi Becali stie ce se intampla. Daca Universitatea Craiova revine, Steaua devine locul 2. Cand ramane definitiva hotararea, Steaua Bucuresti e numarul 2 din Romania. Becali stie ce fac eu la Craiova cu noul stadion, stie ca, din momentul ala, are rival adevarat in fotbal", a mai spus Adrian Mititelu.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Adrian Mititelu despagubiri uriase, #Mititelu dezafiliere Craiova, #Steaua Dinamo despagubiri Mititelu , #Universitatea Craiova