Cum mai poate salva Mititelu Universitatea Craiova

Joi, 04 August 2011, ora 15:53
2166 citiri
Cum mai poate salva Mititelu Universitatea Craiova

Fostele glorii ale "Stiintei", Sorin Cartu si Rodion Camataru, il sfatuiesc pe Adrian Mititelu sa cesioneze palmaresul Universitatii Craiova catre primarie, pentru a salva numele echipei.

"E suparare mare in Craiova, toata lumea discuta numai despre Universitatea. Toti isi pun speranta in autoritati ca vor readuce Craiova in Liga 1. Nu vreau sa mai pronunt numele baiatului aluia care a distrus Universitatea, a pus o mare pata neagra pe numele Craiovei.

Ar fi bine ca echipa sa ajunga la Piturca, pentru ca el ar da-o primariei, doar nu are ce sa faca cu ea. Mingea e in curtea primariei acum, trebuie sa faca un proiect indraznet. Daca se face o echipa pentru divizia C, nu cred ca se baga cineva din fostele glorii. Proiectul trebuie sa fie la nivelul Craiovei Maxima.", a spus Sorin Cartu la GSP TV.

Parerea tehnicianului este impartasita si de Ridon Camataru, care spune ca nu sunt sanse ca Federatia Romana de Fotbal sa anuleze decizia dezafilierii.

"Nu cred ca mai sunt sanse sa revina asupradeciziei de dezafiliere. Cei care au luat aceasta decizie au un cuvant important de spus si nici nu cred ca Universitatea mai are vreo sansa sa fie retrasa aceasta suspendare. Practic, fara jucatori, echipa a disparut. Ar fi un gest de onoare pentru Mititelu sa cesioneze palmaresul primariei.", a spus Camataru.

Universitatea Craiova a fost dezafiliata de FRF si nu mai poate lua parte la competitiile organizate de forul condus de Mircea Sandu.

Mai mult, "Stiinta" a ramas si fara jucatori, acestia transferandu-se fie in Liga 1, fie la echipe din strainatate.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Petrolul - Universitatea Craiova, meci dramatic, cu 5 goluri. Echipa care merge în play-off
Petrolul - Universitatea Craiova, meci dramatic, cu 5 goluri. Echipa care merge în play-off
Echipa Universitatea Craiova a învins joi, în deplasare, scor 3-2, gruparea Petrolul Ploieşti, în etapa a 28-a din Superligă. Craiova a condus cu 2-0 şi a fost egalată. La Ploieşti,...
Patronul Universității Craiova, atac virulent în direct: „Du-te, Dică, du-te!”
Patronul Universității Craiova, atac virulent în direct: „Du-te, Dică, du-te!”
Patronul Universităţii Craiova a lansat atacuri violente la adresa arbitrajului, după victoria Universităţii Craiova cu FC Voluntari, scor 2-1. „O victorie amară. O să încep să nu mai...
#Adrian Mititelu, #Universitatea Craiova, #Sorin Cartu , #Universitatea Craiova