Dragomir ii canta prohodul lui Mititelu: Va ajunge mai rau ca Solomon

Marti, 15 Februarie 2011, ora 20:19
2341 citiri
Dragomir ii canta prohodul lui Mititelu: Va ajunge mai rau ca Solomon

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Adrian Mititelu, este de parere ca patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, va ajunge mai rau decat fostul primar Antonie Solomon, arestat in "cazul Penescu".

"Daca nu platesc, nu joaca. Nu mai fac in viata mea nimic pentru nimeni, dupa ce l-am ajutat pe Mititelu. Nu mi-am platit atunci angajatii doua luni, doar ca sa-i dau lui bani. Eu nu stiu despre ce e vorba, comisiile stiu si ele iau decizii. Pana miercuri trebuie sa fie platite aceste datorii. Daca le faci, trebuie sa si le platesti. Mai exista o cale, ca cele doua parti sa se inteleaga.

Mititelu, in scurt timp, va ajunge mai rau decat Solomon, pe care el l-a bagat unde l-a bagat. Suta la suta, Solomon a fost bagat in inchisoare de Mititelu. Eu nu pot sa fac nimic in cazurile lui Barboianu si Gaman. Am vrut sa-i cunosc si eu pe membrii comisiilor, sunt oameni seriosi, dar a doua zi m-a atacat un miliardar ca am incercat sa-i influentez. Nu pot sa ma bag sa se judece mai repede, sunt proceduri ce trebuie urmate.", a declarat Dumitru Dragomir la GSP TV.

Antonie Solomon a fost arestat preventiv pe 4 martie, intr-un dosar de coruptie instrumentat de procurorii DNA. Potrivit rechizitoriului, in 2006, Solomon ar fi primit 50.000 de euro de la omul de afaceri Cornel Penescu.

In schimb, edilul ar fi semnat autorizatia de construire pentru hypermarketul PIC, desi comisia de specialitate a Primariei Craiova daduse aviz negativ. In acelasi dosar mai sunt inculpati omul de afaceri Cornel Penescu si doi manageri ai retelei PIC.

Ulterior, Antonie Solomon a fost pus in libertate pe 8 septembrie 2010, dupa ce Curtea de Apel Galati a admis recursul facut de edil.

Mititelu ameninta ca executa Liga lui Mitica Dragomir

Patronul Universitatii Craiova, a pornit un adevarat razboi impotriva lui Dumitru Dragomir, declarand ca daca nu va avea castig de cauza in disputa cu fotbalistii Gaman si Barboianu "va executa" Liga Profesionista de Fotbal.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Dumitru Dragomir, #Adrian Mititelu, #Universitatea Craiova , #Universitatea Craiova