Instanta a respins suspendarea lui Mircea Sandu, dar Mititelu anunta o noua victorie

Joi, 29 Noiembrie 2012, ora 15:00
3595 citiri
Instanta a respins suspendarea lui Mircea Sandu, dar Mititelu anunta o noua victorie

Instanta a respins, joi, cererea inaintata de Adrian Mititelu, prin care patronul Universitatii Craiova a cerut suspendarea din functie a presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu.

In ciuda acestui verdict, finantatorul din Banie anunta o noua victorie impotriva FRF, sustinand ca Mircea Sandu "a cazut in cursa si e sah mat".

"Decizia asta ne ajuta foarte mult. I-am intins o cursa lui Sandu si a cazut in ea. Mircea Sandu e sah mat! E speriat, si-a inscris mandatele. 100% a avut mandate ilegale din 2005 pana in 2012. Toate actele sunt nule", a declarat Mititelu la GSP TV.

Oltenii ofera mai multe explicatii prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul editie.ro.

Iata continutul acestuia:

"Judecatoarea Claudia Bargan a admis cererea FRF de inscriere a mandatelor lui Mircea Sandu, pentru perioadele 2005 - 2009, respectiv 2010-2014, respingand cererea clubului Universitatea Craiova. Decizia poate fi atacata cu recurs, in 5 zile de la pronuntare, la Curtea de Apel Bucuresti, care se va pronunta, in mod definitiv si irevocabil, in acest dosar.

Cu toate acestea, decizia Tribunalului Bucuresti avantajeaza, in mod clar, clubul Universitatea Craiova, in sensul ca abia de la data la care hotararea de inscriere a mandatelor lui Mircea Sandu si ale Comitetului Executiv, in Registrul Federatiilor de la Tribunalul Bucuresti, ramane definitiva si irevocabila, incepe sa curga valabilitatea mandatelor. Astfel, in situatia in care, in ianuarie 2013, Curtea de Apel Bucuresti va mentine decizia luata astazi de Tribunalul Bucuresti, abia din acel moment, Mircea Sandu si Comitetul Executiv reprezinta, in mod legal, Federatia Romana de Fotbal!

Practic, cu aceasta decizie, indiferent de solutia Curtii de Apel Bucuresti, in recursul ce urmeaza a fi declarat in urmatoarele 5 zile, este fara tagada faptul ca, din 15 decembrie 2005 si pana la data pronuntarii deciziei Curtii de Apel Bucuresti, Mircea Sandu nu a avut mandat legal de presedinte al FRF si nici membrii Comitetului Executiv, din aceasta perioada de peste 7 ani!

Aceste prevederi sunt stipulate, in mod clar, in Legea sportului, 69/2000, in OG 26/2000 si in Decretul 31/1954"

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Mititelu proces Mircea Sandu, #Mititelu Sandu Craiova, #Mititelu razboi FRF , #Universitatea Craiova
Comentarii