Jeremie Njock: M-a sunat Adrian Mititelu si mi-a spus sa vin acasa

Vineri, 09 Ianuarie 2009, ora 14:18
2035 citiri
Jeremie Njock: M-a sunat Adrian Mititelu si mi-a spus sa vin acasa

Dupa ce a fost suspendat aproape 6 luni, deoarece a refuzat sa se prezinte in vara la reunirea formatiei din Banie, Jeremie Njock se va alatura Universitatii Craiova pe 14 ianuarie.

"Eu vorbisem cu avocatul meu sa dam in judecata Universitatea Craiova, deoarece nu am mai fost platit. Ei m-au suspendat, dar daca eram jucatorul lor trebuia sa fiu platit. In fine, mi-am schimbat parerea dupa ce m-a sunat Adrian Mititelu si mi-a explicat ca vrea sa revin acasa. Suna ciudat, dar Craiova e ca o a doua casa pentru mine, este echipa unde m-am simtit cel mai bine. Mi-a explicat Mititelu ca mai am contract pana in vara si ca mai bine vin aici, ma pregatesc si poate voi si juca. Tot el mi-a mai spus ca se va ocupa si de biletele mele de avion ca pe 14 ianuarie sa fiu la Craiova.", a declarat Njock.

Momentan, Jeremie Njock se afla in Germania unde isi face recuperarea in urma unei rupturi a ligamentelor incrucisate.

Pot alerga fara probleme, dar cand lovesc mingea in repetate randuri am dureri la genunchi. Va fi greu acum sa revin, dar trebuie sa discut cu preparatorul fizic, apoi cu Napoli. Craiova are o echipa excelenta, e aproape de cupele europene, iar eu vin doar ca rezerva acolo. Nu pot sa emit, momentan, pretentii de titular in fata lui Baird sau Costea.", a incheiat fotbalistul camerunez.

Jeremie Njock se afla sub contract cu Universitatea Craiova din 2006 si a fost imprumutat un sezon la gruparea belgiana AFC Tubize. Camerunezul a mai evoluat pentru echipa din Banie in sezonul 2003/2004, cand a marcat 15 goluri in 33 de partide.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Jeremie Njock revine, #recuperare Germania, #Universitatea Craiova, #Adrian Mititelu , #Universitatea Craiova