Mititelu anunta un "scandal mare" pe tema drepturilor TV

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 21 Februarie 2011, ora 18:31
1498 citiri
Mititelu anunta un "scandal mare" pe tema drepturilor TV

Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, crede ca licitatia pentru cedarea drepturilor TV ale partidelor din Liga 1 va provoca un scandal de proportii.

Seful gruparii din Banie sustine ca reprezentatii LPF nu au fost suficient de minutiosi in momentul in care au intocmit caietul de sarcini pentru aceasta licitatie iar unele decizii pot fi atacate in instanta.

"Nu am putut sa merg personal pentru a spune ceea ce vreau pentru ca am fost suspendat special pentru asta, asa ca nu a mai avut rost sa trimit un reprezentant. Sunt unele decizii ale Adunarii Generale care pot fi constestate in instanta. Daca contravine statutului si legilor, se poate contesta. Nu conteaza daca ai majoritate, daca este ilegal se poate contesta.

Acest caiet de sarcini a fost facut fara minuozitatea care ar fi trebuit sa existe la un asemenea nivel. Cand vrei sa vinzi un produs trebuie sa ii faci un ambalaj frumos. Trebuia facut un studiu de audienta, trebuia sa fie facuta o prezentare buna. Este o greseala vanzarea pe aceste opt pachete. Asa cred eu. S-ar putea sa existe un interes pentru primele doua-trei pachete si celelalte sa nu mai fie atractive. O sa vedeti ca va iesi un scandal mare", a declarat Mititelu la Sport.ro.

Actionarul majoritar al Stiintei a facut un pas inapoi in conflictul cu Victor Piturca, refuzand sa raspunda unor noi atacuri initiate de fostul selectioner.

"Nu mai pot sa ii raspund lui Piturca. Nu ma intereseaza ce face. Nu ma preocupa ce face Steaua sau ce face Piturca. Nu mai vreau sa vorbesc lucruri pe care le-am explicat de mii de ori. Piturca este un stelist, chiar daca s-a nascut in Craiova. Cand a fost vorba sa aleaga intre Universitatea si Steaua, el s-a dus in Ghencea.

90% din suporteri nu sunt interesati de scandalul dintre mine si Piturca, ci de echipa. Normal, unii dintre ei au opinii diferite fata de ce s-a intamplat, dar dupa ce Piturca si-a dat arama pe fata cu Gaman si Barboianu, si-au facut si ei o parere. Este atat de important acest meci incat toata lumea se va concentra pe el si nu va mai baga in seama celelalte probleme", a mai spus Mititelu.

Piturca: Vreau sa iau Universitatea Craiova de la Mititelu

In incheiere, Adrian Mititelu l-a avertizat pe bulgarul Iliev ca a semnat prea repede contractul cu Steaua.

Valentin Iliev a semnat cu Steaua - oficial

"Iliev este un jucator care a venit la noi dintr-un caz fortuit, nu este format de noi. A ramas intamplator la noi, asa ca nu se poate spune ca este jucator de-al Craiovei. El a semnat prematur cu Steaua. El este in litigiu cu Craiova. Nu noi il blocam, el a semnat prematur. Nici macar nu s-a terminat perioada de recurs. Teoretic, este posibil ca Iliev sa nu poata juca deloc la Steaua, depinde ce va decide instanta de recurs", a mai adaugat Adrian Mititelu.

Adunarea Generala a LPF a aprobat luni caietul de sarcini pentru licitatia drepturilor TV ale Ligii 1, aceasta fiind programata in data de 4 aprilie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#Mititelu scandal monstru drepturi TV, #licitatie drepturi TV Liga 1, #Adrian Mititelu Universitatea Craiova , #Universitatea Craiova