Mititelu da in vileag mafia din fotbalul romanesc

Joi, 28 Aprilie 2011, ora 20:51
3041 citiri
Mititelu da in vileag mafia din fotbalul romanesc

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat ca detine dovezi clare despre coruptia din fotbalul romanesc si despre mafia care controleaza acest sport, pe care le va prezenta la finalul sezonului.

"Fotbalul romanesc este controlat in mare masura de un grup infractional de tip mafiot. Voi aduce dovezi dupa terminarea campionatului. Universitatea Craiova este o victima a acestui grup. A fost si in 2005, cand a fost retrogradata pentru a fi devalizata. Dupa 2-3 saptamani voi da date importante.

Vreau sa ma adresez, vreau sa merg in audienta la procurorul general al Romaniei unde voi aduce dovezi si date asupra unei coruptii si a unui grup mafiot in fotbalul romanesc. Folosesc organismele jurisdictionale ale fotbalului in scopul de a crea avantaje materiale sau sportive unei grupari sau unei persoane. Am date care duc spre asemenea concluzii in mod negresit.", a declarat Mititelu la Sport.ro.

Finantatorul din Banie sustine ca a depus o plangere la DNA impotriva lui Victor Piturca, in care il acuza de inselaciune si uz de fals.

"Am depus o plangere la DNA impotriva lui Piturca pentrru inselaciune si uz de fals. Prejudiuciul creat de fostul manager este imens. Si de el, si de jucatorii Barboianu si Gaman. Daca risca inchisoarea? Nu vorbesc eu despre astea, nu stiu. Va iesi foarte rau pentru Piturca si cei doi jucatori.", a mai spus Mititelu.

Universitatea Craiova este la un pas de retrogradarea in esalonul secund, aflandu-se la 6 puncte de salvare, cu cinci etape inaintea finalului se sezon.

C.F.

Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Echipa Universitatea Craiova a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii. La debutul lui Costel Gâlcă pe...
#Adrian Mititelu, #Mititelu mafie fotbal romanesc, #Universitatea Craiova , #Universitatea Craiova