Mititelu promite dovezi mortale: "Va fi ca in procesul Holocaustului!"

Vineri, 04 Mai 2012, ora 19:26
2008 citiri
Mititelu promite dovezi mortale: "Va fi ca in procesul Holocaustului!"

Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, a anuntat ca va sustine o conferinta de presa in cadrul careia va prezenta dovezi "mortale" despre ilegalitatile comise de Mircea Sandu in fruntea fotbalului romanesc.

Mititelu si-a programat sesiunea de dezvaluiri imediat dupa finala Europa League de la Bucuresti, pentru a nu perturba un eveniment de un asemenea calibru.

"Lucrurile sunt grave. Cand va spun ca aduc probe, voi aduce probe letale, mortale. Ca sa nu fiu considerat de rea credinta, am ales sa fac dezvaluirile joi, dupa marele eveniment de miercurea viitoare, finala Europa League. Daca nu era finala, erau pulverizati pana acum!

Este exact ca procesul Holocaustului, acesti oameni au comis atrocitati! Mircea Sandu, cu inca doi, s-au gandit ei sa faca o Federatie, asa, fara sa aiba nici o legatura din punct de vedere juridic. Sunt doua Ligi, sunt doua Federatii, o sa va vina rau, o sa vedeti! E cel mai bine organizat grup infractional din Romania, sunt sute de complici. Nu poate sa-i mai scape nimic!", a sustinut Mititelu la GSpTV.

De asemenea, patronul Stiintei anunta ca sunt cateva banci care ar fi colaborat cu Mircea Sandu si care vor fi obligate sa plateasca tot la finalul acestui scandal.

"Nu intelegeti ca, la ce dezvaluiri am eu, o sa va cutremurati? Sunt si vreo 7 banci care au probleme mari, ca au fost in cardasie cu ei. Oricum bancile o sa plateasca tot la final, ele o sa scoata banii!"

Adrian Mititelu a obtinut, recent, o victorie importanta in procesul pe care il are cu Victor Piturca si cu Federatia Romana de Fotbal (FRF).

Finantatorul Universitatii Craiova a cerut anularea deciziei date de forul condus de Mircea Sandu in instantele sportive in mai 2011, prin care era obligat la plata unor despagubiri de sapte milioane de euro catre actualul selectioner Victor Piturca iar Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea clubului oltean in legatura cu sesizarea Sectiei de Contencios Administrativ din cadrul Curtii de Apel Bucuresti, cu privire la legalitatea regulamentelor si a statutului antrenorilor.

Astfel, justitia va analiza, in perioada urmatoare, valabilitatea si legalitatea regulamentelor Federatiei Romane de Fotbal.

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mititelu dovezi proces FRF, #Mititelu razboi FRF, #Adrian Mititelu probe FRF , #Universitatea Craiova