Mititelu reactioneaza la atacurile lui Piturca: Vrea sa para Fat-Frumos

Miercuri, 12 Ianuarie 2011, ora 20:22
1285 citiri
Mititelu reactioneaza la atacurile lui Piturca: Vrea sa para Fat-Frumos

Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, a avut o prima reactie dupa conferinta de presa a managerului suspendat Victor Piturca.

Suprinzator, tinand cont de ultimele zile, seful din Banie a declarat doar ca fostul selectioner si-a construit o poveste din care sa apara ca un Fat-Frumos.

"El si-a construit o poveste in care sa para un fel de Fat-Frumos calare pe calul alb. Am cedat la toate nebuniile de pe lume. Intre ceea ce face si ceeaa ce spune Piturca e cale lunga. Dumnealui vede relatia contractuala ca un fel de castig la loto. Vrea numai drepturi, nu si obligatii", a declarat Mititelu la Sport.ro.

Finantatorul Stiintei crede ca Piturca vrea sa porneasca un conflict intre el si suporteri si incearca sa demonteze toate acuzele aduse de antrenor.

"Incearca sa-mi puna suporterii in cap. Oamenii nu stiu cate probleme am avut eu cu acest manageriat la Craiova. E o harababura de sus pana jos! Ce, dom'le? Factura la gaze? Pai aia e datorie mare la Craiova? In contractul care mi l-a facut, nu-mi dadea voie sa mai fac nimic.

Nu mai este nicio cale de impacare. Avem motive suficiente -probate- de a rupe contractul cu Piturca. Domnul Piturca trateaza patronatul ca pe un nimic, doar el conteaza si cand incepe meciul si ai 25.000 de oameni in tribune iei bataie.

Eu sunt directorul general al intregii societati, plus Consiliul de Administratie. El confunda clubul cu societatea. A driblat foarte multe puncte importante. El s-a oferit sa ma imprumute cu 1,5 milioane de euro si eu urma sa-i dau in martie 1,8 milioane. Cu banii astia trebuiau sa se rezolve problemele. A cheltuit cateva sute de mii si apoi a zis ca nu mai are bani. A incercat sa coafeze evenimentul de aseara in favoarea lui.

El a primit azi-dimineata in mana comunicarea ca a fost suspendat si a venit acolo si se facea ca nu stie despre ce este vorba. Suntem beton armat cu tot ce trebuie. Avem dovezi cu incalcarea grava a unor acte din contract. Nu i-a regizat nimeni demiterea, avem motive indreptatite sa-i rupem contractul. Pana acum cateva luni am crezut ca Piti e un superprofesionist, insa apoi mi-am dat seama ca este cea mai mare deziluzie a mea din fotbal", a mai spus Mititelu.

Piturca dezvaluie culisele scandalului de la Craiova

Victor Piturca a sustinut o conferinta de presa, miercuri, in care a explicat ce s-a petrecut la echipa in ultima perioada.

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mititelu ataca Piturca, #Piturca conferinta presa, #Mititelu raspunde Piturca, #Piturca acuza mititelu , #Universitatea Craiova