Mititelu, scos din sarite de Victor Ponta

Luni, 16 Iulie 2012, ora 17:41
5358 citiri
Mititelu, scos din sarite de Victor Ponta

Adrian Mititelu, patronul formatiei Universitatea Craiova, se declara revoltat de discutiile care au avut loc, luni, intre Mircea Sandu si premierul Victor Ponta.

Finantatorul oltenilor sustine ca Ponta incearca sa profite de problema "Stiintei" pentru a face campanie electorala.

"Sandu Mircea a distrus si a devalizat un club istoric si premierul Ponta face glume. Domnule ministru, Sandu Mircea a acuzat de fapte grave de coruptie si dumneavoastra faceti glume pe seama Universitatii Craiova?! Discutam doar ca sa ne facem campanie electorala in fata craiovenilor?

Daca vrea sa faca ceva, Ponta sa trimita un control la Federatie sa vada ca FRF functioneaza ilegal. S-a facut un abuz care se vede de pe luna. Universitatea Craiova si Poli Timisoara sunt victimele unui om care crede ca fotbalul ii apartine. Am demonstrat ca TAS este doar un moft al lui Sandu Mircea. Nu vedeti ca nu mai tine nimeni cu ei? Au avut un document de la FIFA si l-au deformat, au mintit o tara intreaga", a tunat Mititelu la Sport.ro.

Ponta il avertizeaza pe Mircea Sandu: "Nu aveti sanse sa scapati!"

Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea clubului Universitatea Craiova de anulare a excluderii provizorii a gruparii conduse de Adrian Mititelu, hotarata de Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal in 20 iulie 2011.

Mircea Sandu, despre intalnirea cu Victor Ponta

FRF poate contesta aceasta sentinta, dar trebuie sa reinscrie imediat echipa in campionat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Adrian Mititelu Craiova, #Mititelu Ponta Sandu, #Sandu Ponta Craiova , #Universitatea Craiova