Scandal intre Mititelu si Ioan Becali

Marti, 10 Mai 2011, ora 19:26
1801 citiri
Scandal intre Mititelu si Ioan Becali

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a dezvaluit ca a avut un schimb de replici extrem de dur cu Ioan Becali dupa ce Florin Costea a fugit din Banie.

Totodata, patronul "Stiintei" i-a transmis lui Costea sa nu mai asculte de fostul impresar de jucatori.

"Florin Costea este instigat de un individ care a facut mult rau fotbalului romanesc, Ioan Becali. Am inteles ca a depus memoriu, de ce, nu stiu. Va dau cuvantul de onoare ca a spus numai minciuni. Mi-a zis ca Florin Costea trebuie sa joace titular, mi-a facut si sistemul de joc, ca Florin Costea sa joace in spatele unui varf.

S-a gandit ca daca i-a furat pe Gaman si Barboianu, hai sa-l bagam si pe Costea. Nici Gaman, nici Barboianu, nici Costea nu vor fi declarati liberi de contract. In ceea ce-l priveste pe Florin, ii transmit un mesaj: ce i-a promis Giovani acum e o chestiune care nu va putea fi rezolvata. Se va convinge in 2-3 luni. Probabil ca in septembrie va veni la club, spasit, cu coada intre picioare si vom vedea atunci ce va fi.

Giovani ar fi trebuit exclus de mult timp din fotbal, injura ca un birjar la telefon. Ce mi s-a intamplat alaltaieri seara am inteles ca a mai facut la multe echipe. Un profitor din fotbal sa faca asemenea actiuni, manevrand jucatorii, mi se pare iesit din comun.", a declarat Adrian Mititelu la Digisport.

Haos la Craiova: Florin Costea a fugit din nou de la echipa

Giovani Becali explica "dezertarea" lui Florin Costea

Florin Costea a fugit din nou din cantonamentul Universitatii Craiova cu o zi inaintea meciului pierdut de "juveti" cu Dinamo, scor 0-2.

C.F.

Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Echipa Universitatea Craiova a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii. La debutul lui Costel Gâlcă pe...
#Ioan Becali, #Adrian Mititelu, #Universitatea Craiova, #Florin Costea, #scandal Mititelu Ioan Becali , #Universitatea Craiova