Universitatea Craiova prezinta noi dovezi despre abuzurile comise de FRF

Joi, 13 Octombrie 2011, ora 17:43
3566 citiri
Universitatea Craiova prezinta noi dovezi despre abuzurile comise de FRF

Universitatea Craiova joaca dur in litigiul cu Federatia Romana de Fotbal (FRF) si prezinta noi documente care atesta ca echipa din Banie nu s-a judecat cu forul condus de Mircea Sandu.

Prin intermediul unui comunicat de presa, oficialii Universitatii Craiova au prezentat hotararile Curtii de Apel in cazul "Mititelu vs. Piturca", care certifica faptul ca oltenii nu au avut niciun litigiu in instantele civile cu FRF, anuland practic motivul principal al dezafilierii "Stiintei".

Iata comunicatul Universitatii Craiova:

"FC UNIVERSITATEA CRAIOVA prezinta opiniei publice, suporterilor si organelor abilitate DOVADA INDUBITABILA ca, in niciun moment, clubul nostru nu s-a judecat cu Federatia Romana de Fotbal!!!

In incheierea sedintei din 7 octombrie 2011 a Curtii de Apel Bucuresti, Sectia VII-a Civila si pentru cauze privind conflicte de munca si asigurari sociale, atasata prezentului comunicat, se specifica urmatoarele:

'Deliberand, Curtea apreciaza ca, atat prin formularea actiunii in anulare, cat si a cererii de suspendare formulate de reclamanta SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA, rezulta introducerea doar a partii chemata in judecata in calitate de parat, respectiv Victor Piturca, motiv pentru care dispune indreptarea erorii masteriale strecurate in citativul prezentului dosar, in sensul ca in calitate de parat figureaza doar Piturca Victor, nu si Comisia de Recurs si Camera Nationala de Solutionare a Litigiilor din cadrul FRF!"

Aceasta deliberare si motivare a CAB vine in ciuda solicitarii avocatilor FRF care au considerat si cerut imperativ Curtii analizarea faptului ca nu este "suficienta constatarea numai a unei erori materiale in ceea ce priveste cele 2 parate!", acestia cerand ca FC UNIVERSITATEA CRAIOVA sa precizeze in scris daca ne judecam sau nu in contradictoriu cu comisiile FRF, asteptand practic ca noi sa recunoastem un fapt pe care nu l-am facut niciodata, in speta ca am dat in judecata FRF si comisiile sale!

FRF cunostea FOARTE CLAR de la bun inceput ca FOTBAL CLUB U CRAIOVA este DOAR "in contradictoriu cu intimatul Victor Piturca", asa cum se specifica in Actiunea in anulare si cererea de suspendare a deciziilor comisiilor FRF, depusa pe 9 mai 2011 la CAB si in niciun caz cu FRF sau comisiile sale!

De altfel, prin adresa nr 2722/11 iulie 2011, cu 9 zile inainte de a fi exclusi de Comitetul Executiv al FRF, aduceam la cunostinta FRF ca "acest litigiu, ce are ca obiect o actiune in anulare reglementata de Art 364, Cartea IV - Arbitrajul, nu este si nu poate fi in contradictoriu cu FRF sau cu organismele acesteia si, conform prevederilor care reglementeaza arbitrajul este exclusiv intre subscrisa si Victor Piturca" si ca "daca in acest dosar apare conceptata si FRF este o eroare care nu ne apartine!'

Cu toate acestea, in adresa nr 1985/13 iulie 2011, FRF, prin Adalbert Kassai, nu a tinut cont de acest lucru si ne-a reprosat faptul ca am inaintat "cereri privind anularea hotararilor pronuntare de CNSL si Comisia de Recurs a FRF", si ca cererea de anulare a unor hotarari emise de FRF, reprezinta o incalcare a Statutului!", sfidandu-se cu neobrazare legislatia romana in vigoare, pe care FRF este obligata si trebuie sa o respecte!

In concluzie, asteptam astazi, la conferinta de presa, presedintele FRF Mircea Sandu sa explice cu acte excluderea clubului FC UNIVERSITATEA CRAIOVA si nu sa arunce perdele de fum in ochii presei, care nu au nicio legatura cu excluderea clubului nostru, prin care sa deturneze atentia de la abuzul grosolan si fara precedent din istoria fotbalului european, prin care un club a fost exclus fara nicio justificare legal si jefuit de 39 de jucatori!

FC UNIVERSITATEA CRAIOVA"

Mircea Sandu trimite DNA-ul peste Mititelu si Iancu

Razboiul dintre Mircea Sandu si Adrian Mititelu a continuat joi si in fata presei, presedintele FRF acuzandu-l pe finantatorul Craiovei de mai multe nereguli si amenintandu-l cu Directia Nationala Anticoruptie.

"Incepand de joi, solicit DNA-ului, ANAF-ului si DIICOT sa solicite toate documentele societatilor pe care le detine Mititelu. Mititelu a dorit sa ingroape Universitatea, dar va fi luat curand pentru ca a inselat autoritatile statului.", a spus Mircea Sandu.

C.F.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Adrian Mititelu, #Universitatea Craiova, #Craiova dezafiliata FRF, #Mircea Sandu, #razboi Sandu Mititelu , #Universitatea Craiova