Cat a strans la nunta cu 1.200 de invitati deputatul Adrian Mocanu

Vineri, 24 Iunie 2011, ora 19:21

   

Cat a strans la nunta cu 1.200 de invitati deputatul Adrian Mocanu
Cel mai tanar deputat roman, PSD-istul Adrian Mocanu, fiul presedintelui CJ Buzau, a strans la nunta cat sa-si cumpere un apartament in centrul Bucurestiului. Initial, darul era estimat la un milion de euro. Potrivit declaratiei de avere de pe site-ul Camerei Deputatilor insa, Mocanu sustine ca a primit de la nuntasi doar putin peste 80.000 de euro.

Cu toate ca a avut invitati de vaza, printre care primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, presedintele Senatului, Mircea Geoana, sau europarlamentarul Norica Nicolai, Mocanu a strans la final, potrivit declaratiei sale de avere, 33.400 euro si 205.000 lei, echivalentul a alti aproape 49.000 euro. In total: 82.000 euro.

Ce ar putea face Mocanu si sotia sa cu acesti bani? Si-ar putea cumpara un apartament cu doua camere in Piata Victoriei, la pretul zilei, un BMW Seria 5 sau ar putea merge in zece luni de miere.

Un exemplu de opulenta, dupa cum scria presa locala, nunta deputatului PSD nu a fost o afacere. Desi initial se estima ca invitatii au lasat in dar si cate 1.000 de euro, daca impartim cei 82.000 la cei 1.200 de invitati, fiecare nuntas a lasat pe masa in jur de 70 de euro, atat cat costa o noapte de cazare la un hotel din Bucuresti pentru parlamentarii din provincie.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3469 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
XERESS
rank 3
numai,...???????????????
astia-s bani de tigari,..la 180 persoane am fost la o nunta s-a bagat la miri 38.000 euro,..nas Nicolaie Iotcu-deputat de Arad(PD-L).
Moldoveanu
rank 5
Corect !
Nimeni nu vine la nunta cu 70 euro. Probabil eroarea consta in calcul. Atit ia ramas dupa ce a plait toate cheltuielile . Atunci e rezonabil !
MARINJUVETE
rank 2
un turnator nenorocit!
Asa minciuni numai in Romania se pot crede!S-ai fie rusine!
ORDD
rank 5
Marineeee !
Il intrece pe Voiculescu ?
ORDD
rank 5
Oricine conteaza doar pe ce i-a ramas dupa cheltuielile cu nunta.
Cheltuielile sunt mari deci mirele spune adevarul adica cat i-a ramas.
ORDD
rank 5
Oricum, noului cuplu i-i urez CASA DE PIATRA !.
Asa se spune, nu, domnilor forumisti !

Asa spune romanul de omenie,cum a invatat de la parintii si bunici !
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor