Adrian Mutu și-a lansat cartea autobiografică. Dezvăluiri despre droguri și viața în marile orașe ale Europei

Sambata, 11 Iunie 2022, ora 18:18
2836 citiri
Adrian Mutu și-a lansat cartea autobiografică. Dezvăluiri despre droguri și viața în marile orașe ale Europei
Adrian Mutu. Foto: Facebook / Adrian Mutu

Fostul internaţional român Adrian Mutu a declarat, sâmbătă, la Cluj, la lansarea cărţii autobiografice "Revenirea din infern. Povestea neştiută a vieţii mele", că volumul său se doreşte a fi un fel de mesaj de încurajare adresat în special tinerilor cum că trecutul nu ne defineşte, după ce el însuşi a avut un trecut cu momente care puteau să-i schimbe destinul într-un mod foarte neplăcut.

"Până la urmă e o provocare. Să vorbeşti deschis despre anumite experienţe nu e uşor. Gândiţi-vă că în momentul acesta au trecut aproape 20 de ani de la o întâmplare, o decizie nefericită luată de mine; putea să mi se schimbe destinul (...).

Faptul că ambiţia, determinarea de a mă întoarce, de a mă întoarce la fel de puternic, poate şi mai puternic din punct de vedere psihologic, a făcut ca şi încrederea în mine să crească şi această carte, povestea în sine, este de fapt un mesaj pe care vreau să-l transmit tuturor, în special tinerilor atleţi şi nu numai, dar şi oamenilor mari, că trecutul nu te defineşte, indiferent ce se întâmplă, ai puterea, dacă crezi în tine, să te ridici şi să o iei de la capăt şi să devii mai bun", a spus Adrian Mutu.

Cartea autobiografică a lui Adrian Mutu a fost lansată în cadrul Sports Festival și poate fi cumpărată la prețul de 49 de lei de pe site-ul Editurii BookZone.

PASAJE DIN CARTEA LUI MUTU

"Piteștiul e dulce, precum Parma, Verona e fascinantă, Milano nu are cum să-ți iasă din gânduri, Torino e orașul muncitoresc, Bucureștiul e periculos, dar Londra e foarte periculoasă

Am recunoscut din prima că am consumat cocaină. Până în acel moment, nu mai văzusem în viața mea așa ceva, poate doar în filme. Au început să tragă în mine din toate pozițiile. N-avea rost să neg, la ce bun să cer o contraexpertiză? Călcasem pe bec, greșisem, îmi dădeam seama ce făcusem"

La Cluj-Napoca are loc cea de-a treia ediţie Sports Festival, care a început joi, şi în cadrul căreia au avut loc, printre altele, meciul de retragere al jucătorului de tenis Horia Tecău, vineri, eveniment la care a fost prezentă şi Simona Halep, iar duminică va avea loc meciul de retragere al fotbalistului Adrian Mutu. Tot vineri, la BT Arena, Patrick Mouratoglou, actualul antrenor al Simonei Halep, a susţinut un masterclass.

Quarterly Report - Editia 4

Bucurie uriașă! Cățelușa Maya a fost salvată de pompieri după opt ore de chin FOTO
Bucurie uriașă! Cățelușa Maya a fost salvată de pompieri după opt ore de chin FOTO
Un echipaj de la ISU Cluj a intervenit, opt ore, pentru salvarea unu câine care intrase într-o vizuină de vulpe, sub fundaţia unei case. Echipajul,format din pompierul Rareş şi câinele Max,...
Medicina viitorului. Cum îi ajută „doctorii virtuali” pe bolnavii români
Medicina viitorului. Cum îi ajută „doctorii virtuali” pe bolnavii români
România se confruntă cu o lipsă acută de medici, în special cei de familie, însă, inteligența artificială începe să-și facă loc din ce în ce mai mult în medicină. „Doctorii...
#Adrian Mutu, #carte autobiografica, #Cluj , #stiri Adrian Mutu