Ce a spus Adrian Mutu după victoria mare cu FCSB

Luni, 25 Iulie 2022, ora 00:47
5634 citiri
Ce a spus Adrian Mutu după victoria mare cu FCSB
Adrian Mutu. Foto: Facebook / Adrian Mutu

Tehnicianul echipei Rapid, Adrian Mutu, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 2-0, că acest succes este pe deplin meritat. El a menţionat că este foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, însă a adăugat şi că echipa are nevoie de întăriri.

“Nu am de ce să mă plâng. Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor. A fost un meci greu, au muncit şi e o victorie meritată. Cred că da, e cea mai importantă victorie, e un meci care contează foarte mult pentru noi. Voiam doar să facem suporterii fericiţi şi ne bucurăm că am reuşit acest lucru.

O victorie meritată pe deplin. Ne mai trebuie un atacant. Mai trebuie întăriri, pentru că şi astăzi pe bancă aveam trei copii de 18 ani. În jocuri ca acesta ai nevoie de jucători cu experienţă. Toţi jucătorii au intrat bine, motivaţi, conectaţi. A fost o victorie muncită, mă bucur că n-am luat gol. Înainte de meci mi-a spus Săpunaru că dă gol, dar cu capul, nu cu piciorul. Mă bucur pentru el şi pentru echipă.

Am avut o discuţie cu el în timpul săptămânii, i-am spus să nu uite că e căpitanul nostru şi că trebuie să gestioneze aceste sentimente. Nu ne gândim la lupta pentru titlu. E o victorie mare, dar de marţi ne gândim la următorul meci, cu Universitatea Craiova”, a spus Mutu la posturile care transmit Superliga.

Formaţia Rapid a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FCSB, în derbiul etapei a doua a Superligii.

Golurile au fost marcate de Dugandzic '19 şi Săpunaru '40.

#Adrian Mutu, #Rapid FCSB, #Adrian Mutu antrenor , #stiri Adrian Mutu
Comentarii