Mutu nu renunta la lupta - vrea sa dea in judecata Chelsea

Joi, 17 Iunie 2010, ora 10:19
2374 citiri
Mutu nu renunta la lupta - vrea sa dea in judecata Chelsea

Adrian Mutu nu se impaca cu decizia Tribunalului Federal Elvetian, care a decis ca romanul trebuie sa plateasca despagubiri de peste 17 milioane de euro celor de la Chelsea, si se pregateste de o lupta dura.

Armata de avocati a "Briliantului" lucreaza pe mai multe fronturi pentru a bloca actiunile gruparii patronate de Roman Abramovici.

Pe de o parte, se incearca prelungirea cu 2-3 ani a recursului in cazul despagubirilor-record, perioada in care Mutu poate juca fara probleme la orice club. Pe de alta parte, aparatorii romanului pregatesc o strategie surpriza, ei urmand a actiona in instanta clubul Chelsea pentru ca i-au distrus cariera sportiva, dupa cum informeaza rainews24.

Mutu este sustinut si de englezi, presedintele Asociatiei Fotbalistilor Profesionisti din Anglia, Gordon Taylor, declarand recent ca suspendarea din 2004 este o pedeapsa suficienta.

Mutu s-ar putea lasa de fotbal pentru a scapa de amenda record

Adrian Mutu nu a scapat plata despagubirilor in valoare de peste 17 milioane de euro pe care trebuie sa le achite celor de la Chelsea, Tribunalul Federal al Elvetiei hotarand sa pastreze decizia Tribunalului pentru Arbitraj Sportiv (TAS).

Atacantul roman a fost obligat la plata unor despagubiri in valoare de 17.173.990 de euro in data de 7 mai 2008, atunci cand Camera pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA a admis solicitarea londonezilor, care l-au reclamat pe roman pentru incalcarea contractului dupa ce acesta fusese depsitat pozitiv cu cocaina.

Mutu trebuie sa plateasca daune de 17 milioane de euro

La sfarsitul lunii iunie a anului 2009, TAS a anuntat ca a respins memoriul jucatorului, mentinand decizia DRC.

Avocatii "Briliantului" au atacat apoi hotararea la Tribunalul Federal Elvetian, instanta care a decis in prima faza suspendarea deciziei anterioare iar acum mentinerea acesteia.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mutu proces Chelsea, #Mutu judecata Chelsea, #Mutu amenda Chelsea, #Mutu Chelsea TAS , #Chelsea