Ziare.com

Fiorentina il sustine in continuare pe Mutu

Luni, 19 Aprilie 2010, ora 19:27

   

Fiorentina il sustine in continuare pe Mutu
Clubul italian AC Fiorentina il sprijina in continuare pe Adrian Mutu, dupa ce atacantul roman a fost suspendat noua luni, deoarece a fost depistat pozitiv cu sibutramina.

"ACF Fiorentina, ca urmare a suspendarii de noua luni a fotbalistului Adrian Mutu de catre Tribunalul National Antidoping, reafirma ca este alaturi de jucator, asa cum a fost in toata aceasta perioada, de la sfarsitul lunii ianuarie si pana acum.

Tinand cont de complexitatea cazului, desi clubul a sperat intr-o suspendare pe o perioada scurta, gruparea subliniaza eficienta apararii, care i-a permis lui Mutu in primul rand sa evite o solicitare de suspendare pe doi ani din partea Procuraturii, ocolind recidiva, si apoi sa obtina o reducere cu trei luni a cererii Procuraturii de suspendare pe un an", se arata in comunicatul oficial al clubului toscan.

Adrian Mutu a fost suspendat 9 luni de Tribunalul Sportiv Antidoping, dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina la doua controale antidoping.

Astfel, atacantul roman, care a ispasit aproape trei luni din suspendare, va reveni pe teren la sfarsitul lunii octombrie.

C.F.

Citeste mai multe despre Adrian Mutu suspendat AC Fiorentina
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 970 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor