Fiorentina ii ameninta in continuare pe Mutu si Ioan Becali

Miercuri, 12 Ianuarie 2011, ora 07:24
2245 citiri
Fiorentina ii ameninta in continuare pe Mutu si Ioan Becali

Exclus din lot din cauza faptului ca a incalcat regulamentul de ordine interioara si prevederile din contract, Adrian Mutu nu este lasat sa plece de la Fiorentina.

Prin vocea presedintelui Andrea Della Valle, echipa din Firenze anunta ca Mutu este suspendat, dar nu si pe lista de transferuri. Oficialul toscanilor mai spune ca atat Mutu, cat si Ioan Becali vor fi dati in judecat pentru declaratiile date.

"Mutu este in afara lotului pentru comportament rusinos la adresa coechipierilor. Romanul a fost exclus de la echipa, dar nu este de vanzare. Nu este o pedeapsa, dar trebuie sa-si respecte colegii.

Acum ii vom actiona in justitie pe el si pe agentul sau Ioan Becali pentru ca ne-am simtit ofensati de acuzele lor nefondate.", a declarat Andrea Della Valle pentru Sky Sports.

Clubul AC Fiorentina a anuntat si dupa conflictul de la antrenament, cand Adrian Mutu a parasit sesiunea fara aprobare, ca ii va da in judecata pe cei doi.

Inca doua echipe interesate de Mutu

Cesena insista pentru transferul lui Mutu

De serviciile lui Adrian Mutu s-au interesat pana acum formatiile Cesena, Bologna, Juventus, Galatasaray, Genoa, Sampdoria, Dinamo, dar si Los Angeles Galaxy.

Mutu, coleg cu Beckham in America?

Adrian Mutu evolueaza la Fiorentina din 2006 si mai are contract pana in vara anului 2012.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr FOTO
Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr FOTO
Adrian Mutu (45 de ani) a apărut pentru prima dată fără șapcă după ce și-a făcut implant de păr la o clinică din Turcia. Adrian Mutu a zburat la o clinică din Turcia în pauza...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Adrian Mutu, #Ioan Becali, #Mutu Becali judecata Fiorentina, #AC Fiorentina , #Fiorentina