Ioan Becali il apara pe Mutu si anunta dezvaluiri

Joi, 06 Ianuarie 2011, ora 21:38
2525 citiri
Ioan Becali il apara pe Mutu si anunta dezvaluiri

Impresarul Ioan Becali a anuntat din nou ca va organiza vineri o conferinta de presa referitoare la situatia lui Adrian Mutu la Fiorentina.

Agentul a declarat ca va explica ce s-a intamplat vineri la Florenta si ca va dezvalui greselile facute de club fata de atacantul roman.

"Vom avea o conferinta vineri, la hotelul Four Season, acolo unde va veni toata mass media italiana si vom explica tot ce s-a intamplat. Nu a mai incercat nimeni de la Fiorentina sa ne contacteze, dar nici noi nu am facut vreo miscare in acest sens. Vineri vom anunta toate greselile facute de Fiorentina in cazul lui Mutu, pentru ca pana acum numai versiunea clubului era publica.

Nu mai e cale de impacare intre jucator si Fiorentina. Mutu va plati pentru faptul ca a lipsit de la antrenament. Adrian se ducea la antrenament chiar si in conditiile in care stia ca ar urma sa nu fie folosit in meciul cu Bologna, desi initial fusese anuntat titular. Dupa ce i-am comunicat ce am discutat cu Pantaleo Corvino, normal ca s-a enervat si a plecat.", a declarat Ioan Becali la GSP TV.

Ioan Becali si Mutu ameninta Fiorentina

Mihajlovici, prima declaratie dupa scandalul Mutu! Vezi ce spune despre roman

Relatiile dintre Adrian Mutu si clubul AC Fiorentina s-au rupt total miercuri, dupa ce atacantul a parasit antrenamentul echipei.

C.F.

Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Ioan Becali, #Adrian Mutu, #AC Fiorentina , #Fiorentina