Mutu, blocat din nou de Fiorentina! Vezi ce transfer a ratat

Luni, 31 Ianuarie 2011, ora 20:27
4624 citiri
Mutu, blocat din nou de Fiorentina! Vezi ce transfer a ratat

Situatia lui Adrian Mutu la AC Fiorentina este in continuare incerta, evenimentele din ultimele zile indicand ca atacantul nu a fost iertat de oficialii italieni.

In ciuda faptului ca si-a cerut scuze fata de colegi si de presedintele Andrea della Valle, atacantul roman pare sa nu mai intre in planurile lui Mihajlovici.

Site-ul Tuttomercatoweb.com a anuntat cei de la Cesena au reintrat pe pista Adrian Mutu, dupa ce clubul l-a informat ca este liber sa reinceapa tratativele cu echipele care il doresc.

Oferta formatiei clasata pe locul 18 in Serie A a fost insa respinsa de toscani, Violanews.com anuntand un NU categoric al echipei din Florenta, cu numai cateva minute inaintea finalului perioadei de mercato din Italia.

In urma cu o saptamana, Adrian Mutu a renuntat la impresarii Victor si Giovani Becali in speranta ca va fi reprimit in lotul Fiorentinei.

Apoi, atacantul roman a sustinut o conferinta de presa la Florenta, prin intermediul careia si-a cerut scuze pentru comportamentul avut in ultimele saptamani si pentru ca a lipsit de la unul dintre antrenamentele gruparii "viola".

Rasturnare incredibila de situatie: Mutu n-a fost iertat de Fiorentina!

Mutu l-a scos din sarite pe Mihajlovici

Adrian Mutu a venit la Fiorentina in 2006 si mai are contract pana in vara anului 2012.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr FOTO
Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr FOTO
Adrian Mutu (45 de ani) a apărut pentru prima dată fără șapcă după ce și-a făcut implant de păr la o clinică din Turcia. Adrian Mutu a zburat la o clinică din Turcia în pauza...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Adrian Mutu, #AC Fiorentina, #Mutu transfer Cesena , #Fiorentina