Mutu da cartile pe fata: Am refuzat pe Real Madrid!

Sambata, 19 Decembrie 2015, ora 07:13
7159 citiri
Mutu da cartile pe fata: Am refuzat pe Real Madrid!
Foto: Hepta.ro (Arhiva)

Atacantul roman Adrian Mutu a dezvaluit un moment mai putin cunoscut al carierei sale, cand spune ca a fost ofertat de Real Madrid, dar a refuzat.

Intr-un interviu pentru publicatia FourFourTwo, fostul jucator al Fiorentinei a vorbit despre perioada petrecuta in Italia si despre cum a refuzat o mutare la Real Madrid cand juca pentru echipa italiana.

"Faptul ca am refuzat Real Madrid e ceva ce nu pot sa-mi scot din minte. Jucam foarte bine pentru Fiorentina, Madrid a venit dupa mine, insa am spus 'nu' inainte sa incepem macar discutiile.

Dupa tot ce s-a intamplat, am fost atat de fericit la Florenta. Insa inca ma gandesc la asta acum: ce-ar fi fost daca?", a spus Adrian Mutu.

La sfarsitul anului 2007, unul dintre cei mai buni ani pentru roman la echipa de club si la nationala, aparusera informatii in presa italiana ca Real Madrid ar fi gata sa ofere Fiorentinei 17 milioane de euro si un jucator in schimbul lui Mutu.

Iordanescu, despre revenirea lui Mutu la nationala Romaniei: Daca alege Barcelona sau Real Madrid

Adrian Mutu si-a anuntat intentia de a reveni la echipa nationala pentru Campionatul European din vara anului viitor, insa selectionerul Anghel Iordanescu nu este convins ca acest lucru se poate intampla.

"Generalul" i-a transmis veteranului atacant roman ca ar putea juca fara probleme pentru Romania daca se va transfera in iarna la o echipa cu pretentii, ca FC Barcelona si Real Madrid.

"Daca Mutu alege o echipa din Italia, din Spania, Barcelona, Real Madrid, m-as bucura si ar fi cel mai usor pentru mine. Daca nu, sa joace oriunde. Si in Romania e bine sa joace", a spus Iordanescu.

Italienii, despre aventura lui Mutu in India: O dezamagire!

Atacantul roman si-a anuntat recent plecarea de la trupa indiana Pune City, dupa ce s-a terminat sezonul, reusind 4 goluri in 10 meciuri.

Pentru Fiorentina, a jucat 143 de meciuri in 5 sezoane, in perioada 2006-2011, inscriind 70 de goluri, performante de peste doua ori mai bune decat la orice club din cariera sa.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#Adrian Mutu Real Madrid, #Mutu refuzat Real Madrid, #Mutu Fiorentina Real Madrid , #Fiorentina