Mutu si-a reziliat contractul cu Ioan Becali

Marti, 25 Ianuarie 2011, ora 11:22
4589 citiri
Mutu si-a reziliat contractul cu Ioan Becali

Atacantul roman Adrian Mutu a renuntat la colaborarea cu impresarul Ioan Becali, pe care il considera vinovat de problemele pe care le are la clubul AC Fiorentina.

Editia tiparita a cotidianului La Nazione scrie ca Mutu l-a concediat pe Ioan Becali, cel care l-ar fi sfatuit sa paraseasca antrenamentul echipei inaintea meciului cu Bologna, gest care i-a adus excluderea din lot si o amenda record.

"Mutu l-a concediat pe Becali. Este o lovitura de teatru care anticipa o impacare cu Fiorentina? Nu se poate spune daca ruptura dintre Mutu si sfatuitorul sau poate influenta decizia de revenire in lot a jucatorului, dar cu siguranta romanului a luat aceasta decizie pentru a se apropia de presedintele Della Valle.", noteaza sursa citata.

Aceasta nu este prima ruptura dintre cei doi, Mutu si Ioan Becali despartindu-se pentru prima data pe vremea cand cel supranumit "Briliantul" evolua la Chelsea Londra.

Fostul impresar FIFA a dat mai multe declaratii dure la adresa sefilor Fiorentinei, dupa excluderea lui Mutu, acesta fiind in cele din urma amenintat cu tribunalul.

Potrivit site-ul Violanews.com, Adrian Mutu va fi impresariat de Pietro Chiodi.

Cine este Chiodi?

Italianul este un foarte bun prieten al fotbalistului Cristi Chivu, dar si finul lui Victor Becali.

Impresarul si-a luat licenta de impresar la Federatia Romana de Fotbal, in 2010, platind o taxa mult mai mare decat ar fi facut-o in Italia, pentru a evita concurenta si pretentiile mult mai mari din "Cizma".

Mutu: Vreau sa joc din nou pentru Fiorentina

Adrian Mutu si-a facut cunoscute intentiile de a reveni la Fiorentina, declarand, prin intermediul Radio Blu, ca singurul sau obiectiv este de a reveni la gruparea "viola".

Italienii insista: Inter il vrea pe Mutu

Adrian Mutu a fost suspendat de clubul Fiorentina la inceputul lunii ianuarie, dupa o altercatie cu antrenorul Sinisa Mihajlovici.

Sefii Fiorentinei blocheaza transferul lui Mutu

Atacantul in varsta de 32 de ani nu duce lipsa de oferte, fiind curtat de mai mult formatii din Serie A, printre care Inter si Juventus, dar echipa din Florenta a blocat momentan orice posibilitate de transfer.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
#Adrian Mutu, #Ioan Becali, #AC Fiorentina, #Mutu despartire Ioan Becali , #Fiorentina