Chivu si Mircea Sandu sar in apararea lui Mutu

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 26 Octombrie 2010, ora 19:22
2776 citiri
Chivu si Mircea Sandu sar in apararea lui Mutu

Adrian Mutu are aparatori de lux, Cristi Chivu, capitanul echipei nationale, si Mircea Sandu, presedintele FRF, sarind in apararea "Briliantului".

Fundasul campioanei Europei, Inter, spune ca gestul lui Mutu, care a batut un ospatar intr-un club din Florenta, nu este unul condamnabil, mai ales ca nici acum nu se stie foarte clar ce s-a intamplat.

"Nu-l condamnati, pentru ca nu stiti ce s-a intamplat. Nu e un gest normal, dar nu putem sa-l judecam. Si eu am reactionat la fel, in meciul din Cupa. Nu sunt eu cel care trebuie sa dea lectii de moralitate. Nu conteaza la ce ora s-a intamplat. E ziua lui libera, face ce vrea cu timpul sau, atata timp cat la antrenamente si pe teren isi face datoria. Fiecare isi petrece timpul unde vrea", a declarat Chivu la GSpTV.

Liderul actualei generatii de "tricolori" admite ca Mutu nu este un bun exemplu, insa spune ca e un jucator de exceptie.

"E Adi Mutu. Nu e un exemplu de dat copiilor, dar e un jucator de exceptie care face diferenta cand trebuie. Asa e el, nu inteleg de ce se comenteaza atat, trebuie luat asa cum este. El isi pierde mai repede cumpatul, cred ca nu ajunge sa numere pana la 10, probabil se opreste la 2.

Vom astepta sa joace si sa-si reintre in ritm si apoi, cu siguranta, va urma si revenirea la nationala. Nu l-am auzit niciodata pe Razvan Lucescu sa zica nu Mutu nu va mai fi convocat", a mai spus Chivu.

Mutu si-a cerut scuze oficial

Mutu a batut un chelner. Atacantul roman risca sa ajunga la puscarie

La randul sau, si seful fotbalului romanesc, Mircea Sandu, i-a luat apararea "Briliantului", anuntand ca il asteapta pe acesta la nationala.

"N-am vorbit cu el, nu stiu care e realitatea. Sper sa-si rezolve problemele pe care le are. Pe noi ne intereseaza ca Mutu sa fie sanatos, sa inceapa sa joace. Eu unul, cred in el", a spus Mircea Sandu in timpul vizitei pe care facut-o pe santierul Stadionului National.

Chelnerul batut de Mutu povesteste prin ce-a trecut

Mutu explica de ce l-a batut pe chelnerul sarb

Adrian Mutu este anchetat de autoritatile italiene dupa ce a fost implicat intr-un nou scandal de proportii, el fiind acuzat ca a batut un ospatar intr-un club din Florenta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Chivu apara Mutu, #Mircea Sandu apara Mutu, #Mutu batut chelner, #Mutu bataie Florenta, #Adrian Mutu echipa nationala , #nationala