Florin Calinescu da de pamant cu Mutu si Tamas: Doi betivi notorii

Miercuri, 07 Septembrie 2011, ora 11:42
5039 citiri
Florin Calinescu da de pamant cu Mutu si Tamas: Doi betivi notorii

Actorul Florin Calinescu a criticat in termeni duri Federatia Romane de Fotbal pentru starea dezastruoasa a gazonului de pe National Arena la meciul cu Franta, din preliminariile Campionatului European din 2012.

"Trebuie sa sunam la Viata Satului pentru a afla mai multe despre gazon. Imaginea ma facea sa fiu nostalgic. Imi amintesc de stadioanele englezesti din anii '70, cand se juca un fotbal extraordinar pe mai mult noroi. FRF este un SRL privat si se ocupa de propriile ciubucuri, dar se joaca cu simbolurile nationale.

Gazonul a fost o rusine premeditata din momentul in care s-a semnat contractul. Nu cred ca speranta Romaniei a fost alterata de starea gazonului. A fost un meci echilibrat, dar cu echipe slabe. Cred ca daca gazonul era in stare buna probabil ca ne-o cal luam pe coaja. Noi nu prea avem cu cine.", a spus Calinescu la Sport.ro.

Actorul i-a pus la zid pe Mutu si Tamas, jucatorii exclusi de la echipa nationala dupa ce au baut in cantonament inaintea meciului amical San Marino - Romania.

"Tamas bea cat o cisterna, el si Mutu sunt doi betivi notorii. Foarte bine face Piturca pentru ca singura sansa a unei nationale e caracterul. Nationala nu este o echipa de club, unde sunt alte interese. Ce sa fac cu golurile lui Mutu din amicale? Ce sa spun? A dat doua goluri intr-un amical e ca si cum ar mai fi batut un chelner. Noi avem jucatori care se asaza ca Nadal la tenis, sa dea cu dreapta. Nu sunt in stare sa dea si cu stangul si cu dreptul.", a completat Florin Calinescu.

Parerea realizatorului de emisiuni de televiziune nu este impartasita si de Dumitru Dragomir, care considera cu Adrian Mutu ar trebui readus la nationala.

O singura sansa pentru nationala! Dragomir: Sa vina Mutu!

Nationala Romaniei a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat marti seara, pe National Arena impotriva selectionatei Frantei, in preliminariile Campionatului European din 2012.

C.F.

#Florin Calinescu, #Mutu Tamas exclusi nationala, #Mutu Tamas betivi notorii , #nationala