Gest fara precedent al lui Mutu! Cum i-a uluit pe Sandu si Piturca

Marti, 30 August 2011, ora 21:37
9194 citiri
Gest fara precedent al lui Mutu! Cum i-a uluit pe Sandu si Piturca

Adrian Mutu trece de la o extrema la alta! Dupa ce a chefuit cu Tamas inaintea partidei cu San Marino, "Briliantul" uimeste din nou, de aceasta data intr-un mod pozitiv.

Neconvocat de selectionerul Victor Piturca pentru meciurile cu Luxemburg si Franta, atacantul Cesenei i-a anuntat pe oficialii Federatiei Romane de Fotbal (FRF) ca va face deplasarea in Luxemburg pentru meciul de vineri al nationalei.

"Mutu m-a sunat ieri (n.r.- luni) ca vrea sa fie alaturi de echipa la meciul cu Luxemburg. M-a mirat, niciodata nu a facut un astfel de gest. I l-am transmis si lui Piturca, e un gest care trebuie luat in calcul. De la Tamas nu am primit niciun telefon.", a declarat Mircea Sandu la Sport.ro.

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal a mentionat ca a insistat pe langa Victor Piturca sa-i reprimeasca pe cei doi cheflii exclusi inaintea meciului San Marino, Gabi Tamas si Adrian Mutu.

"A fost o exprimare un pic gresita in prima lui conferinta. Eu am incercat sa-l conving ca trebuie lasata o portita. El a decis sa nu-i cheme pentru meciurile cu Luxemburg si Franta. Daca se va razgandi si considera ca trebuie convocati, ii va convoca.", a adaugat Sandu.

Nationala Romaniei a efectuat marti primul antrenament pe National Arena, iar vineri va juca, in deplasare, cu Luxemburg, in preliminariile Europa League.

Intalnirea programata de la ora 20:30 va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

C.F.

Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Adrian Mutu, #Mutu Romania Luxemburg, #Mircea Sandu, #Romania Luxemburg preliminarii Euro 2012 , #nationala