Mutu: Am fost tentat sa renunt la nationala

Vineri, 16 Octombrie 2009, ora 10:14
1761 citiri
Mutu: Am fost tentat sa renunt la nationala

Adrian Mutu spune ca a fost tentat sa renunte la nationala, in urma scandalului in care a fost implicat dupa meciul cu Serbia, din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2010.

"Am vazut ce a declarat si presedintele Mircea Sandu. Recunosc ca sunt vinovat pentru ca am plecat fara sa-mi iau ramas-bun, dar de aici si pana la amploarea care s-a dat acestui caz este mult prea mult. Am vrut sa-i cer scuze lui Razvan Lucescu, dar nu am putut pentru ca nu mi-a raspuns la telefon. Asta e! E decizia lui. Daca nu ma mai convoaca, ma supun deciziei, nu am ce face. Oricum, reactiile din tara sunt exagerate. Sunt suparat! Am avut momente in care am fost tentat sa renunt la nationala. Nu se va intampla insa asta", a spus Adrian Mutu pentru editia tiparita a cotidianului Ring.

Inaintea meciului cu Serbia, Mutu a fost surprins, impreuna cu Adrian Cristea, doi prieteni si doua fete, intr-un bar, la ora 3 dimineata. Dar Ravzan Lucescu a decis sa-l ierte pentru aceasta escapada.

Apoi, imediat dupa terminarea partidei cu sarbii, incheiata dezastruos pentru ai nostri, scor 0-5, cel poreclit "Briliantul" a plecat la o petrecere, fara a anunta pe cineva din staff-ul nationalei. De data asta, selectionerul "tricolorilor" n-a mai fost asa bland si a dat de inteles ca nu-l va mai convoca la nationala pe atacantul Fiorentinei.

69 de selectii si 29 de goluri are Mutu pentru reprezentativa nationala de fotbal a Romaniei.

I.G.

Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Adrian Mutu, #nationala fotbal Romania, #Mutu nationala Razvan Lucescu , #nationala