Prima reactie a lui Adrian Mutu dupa ce a fost propus pentru functia de selectioner al nationalei de tineret

Luni, 13 Ianuarie 2020, ora 11:05
3467 citiri
Prima reactie a lui Adrian Mutu dupa ce a fost propus pentru functia de selectioner al nationalei de tineret
Foto: FRF

Adrian Mutu a oferit prima reactie dupa ce a fost propus de Comisia Tehnica a FRF pentru functia de selectioner al reprezentativei de tineret a Romaniei.

"Briliantul" spune ca se simte onorat, dar constientizeaza ca are o mare responsabilitate.

"Astfel de provocari sunt cele care imi plac cel mai mult si cred ca era si timpul, dupa un an si jumatate, de o alta provocare. Saptamana trecuta, chiar de ziua mea, am primit vestea. Sunt foarte onorat si in acelasi timp e si o mare responsabilitate. Cand au ales asta, nu inseamna ca noi suntem cei mai buni, sau cei mai mari antrenori", a spus Mutu, potrivit Digi Sport.

Mutu anunta ca se va consulta cu Mirel Radoi si ca nu intentioneaza sa schimbe nimic.

"Mirel are de facut o treaba importanta si pe aceasta cale ii transmit bafta si speram sa reuseasca calificarea, iar in ceea ce ma priveste pe mine e o mare responsabilitate pentru ca vin dupa el si a facut o treaba foarte buna. Cred ca avem mult de munca pentru ca lucrurile nu sunt chiar atat de roz. Avem de tras ca sa ne consolidam locul doi si sa ne calificam, pentru ca asta e obiectivul nostru", a mai spus acesta.

"Nu vreau sa schimb nimic, la prima vedere, o sa vorbesc cu Mirel ca sa conturam loturile. Vreau sa vad de ce are nevoie si el la echipa mare pentru acest baraj, iar in functie de asta voi face si eu lotul. Ceea ce este important e ca baietii sa vina concentrati, sa aiba o autodisciplina si o capacitate mare de sacrificiu, pentru ca avem datoria de a iesi cu tricoul transpirat de pe teren atunci cand jucam pentru echipa nationala", a conchis Mutu.

In cadrul sedintei de joi, 9 ianuarie 2020, membrii Comisiei Tehnice FRF l-au nominalizat pe Adrian Mutu pentru a deveni noul antrenor al reprezentativei de tineret a Romaniei.

Propunerea Comisiei Tehnice pentru postul de selectioner al reprezentativei U21 a Romaniei va fi dezbatuta in cadrul sedintei Comitetului Executiv de marti, 14 ianuarie 2020.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Adrian Mutu selectioner tineret, #Adrian Mutu Romania tineret , #nationala