Giovani Becali: Mutu a fost jignit pana cand n-a mai stiut ce face

Duminica, 24 Octombrie 2010, ora 21:24
2995 citiri
Giovani Becali: Mutu a fost jignit pana cand n-a mai stiut ce face

Fostul impresar Giovani Becali sustine ca Adrian Mutu a batut un chelner deoarece acesta l-a jignit.

"Mutu a fost facut in fel si chip de acel ospatar, care i-a dorit sa aiba soarta femeii romance care a fost omorata de acel italian dupa ce i-a dat un pumn. La asemenea lucruri, e greu sa te abtii. Nu e treaba ospatarului, care lucreaza pe 1000 de euro pe luna sa se ia de Mutu. Din cate am vorbit cu Mutu, a fost jignit pana cand n-a mai stiut ce face. "M-am simtit un nimeni, un roman de rahat. Nu il consider un gest de patriotism, ci un gest de om jignit in ultimul hal", mi-a spus Mutu.

I-am zis ca nu trebuia sa dea atentie unui ospatar...asta nu il disculpa, greseala e greseala. Sper sa nu aiba repercusiuni asupra carierei, pentru ca Mutu va reveni in cateva zile. Am vorbit zeci de minute la telefon cu el. Important e ca antrenorul sa ii dea incredere si sa il bage in meciul cu Catania", a spus Giovani Becali la GSP TV.

Adrian Mutu a batut un chelner sarb in dimineata zilei de sambata. Acesta are nevoie de 25 de zile de spitalizare in urma loviturilor incasate de la Mutu.

Atacantul roman risca o pedeapsa cu inchisoarea de la trei luni pana la trei ani.

In urma acestui incident, Adrian Mutu risca o noua amenda drastica din partea conducerii Fiorentinei.

Pe perioada in care a fost suspendat pentru dopaj, Adrian Mutu a primit doar jumatate de salariu, iar Andrea Della Valle vrea sa il sanctioneze din nou.

C.M.

Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Adrian Mutu, #Giovani Becali , #stiri Adrian Mutu
Comentarii
Poza HEADACHE
HEADACHE
rank 5
Nu ne intereseaza parerea unui vagabond despre altul ca el