Mutu, noul capitan al nationalei Romaniei

Vineri, 01 Iulie 2011, ora 14:05
1603 citiri
Mutu, noul capitan al nationalei Romaniei

Adrian Mutu va fi capitanul nationalei Romaniei.

Atacantul Cesenei dezvaluie ca Victor Piturca l-a sunat si i-a lasat sa se inteleaga ca va fi capitanul "tricolorilor" in mandatul sau.

"Miercuri mi-a telefonat noul antrenor. Ce face capitanul meu?, asa m-a abordat nea Piti. Asa e dansul, mobilizator. Va dati seama, m-am simtit bine. Dorea sa stie cum e cu Cesena, ce ganduri am! A ramas sa ne vedem vineri, in Bucuresti, la o cafea", a declarat Mutu pentru editia tiparita a cotidianului Libertatea.

In mandatul lui Razvan Lucescu, banderola de capitan a purtat-o Chivu, iar dupa retragerea acestuia Tamas si Marica.

"Briliantul" sustine ca, spre deosebire de Chivu, el nici nu ia in calcul sa se retraga de la echipa nationala.

"Cum il stiu eu pe Cristi, nu-si va intoarce niciodata decizia de a se retrage de la nationala. In schimb, nea Piti s-ar putea sa-l convinga pe Radoi sa revina. Ne-ar fi foarte util. Eu sa ma plictisesc de nationala? Niciodata. Cred ca sunt cel mai vechi din lot! Joc pentru Romania de prin 2000", a spus Mutu.

Romania are sanse de calificare la Campionatul European din 2012, spune Mutu: "Cu nea Piti, da, avem sanse. E profesionist, are si noroc, toate atuurile necesare marii performante. Alaturi de dansul am realizat doua calificari, au fost si cateva episoade mai neplacute, dar de fiecare data ne-am dat mana si am continuat impreuna. Cat timp sunt sanse matematice, nu vad de ce nu am spera chiar si la primul loc! Sa batem noi Luxemburgul si Franta, acasa, apoi vom vorbi altfel".

Dupa 6 meciuri disputate in Grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2012, "tricolorii" ocupa pozitia a 4-a in clasament, cu 8 puncte, la 5 puncte distanta de prima clasata, Franta.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pițurcă îl pune la zid pe Mutu! Atac dur la fostul antrenor al CFR
Pițurcă îl pune la zid pe Mutu! Atac dur la fostul antrenor al CFR
Victor Pițurcă (67 de ani) l-a criticat dur fostul antrenor al lui CFR Cluj, Adrian Mutu,, căruia i-a transmis că nu ar fi trebuit să plece. „Poate că Mutu a simțit că nu poate să...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Mutu capitan nationala Romania, #Adrian Mutu, #nationala Romania , #stiri Adrian Mutu