Mutu, tot mai aproape de un transfer in Rusia

Luni, 14 Decembrie 2009, ora 12:00
2059 citiri
Mutu, tot mai aproape de un transfer in Rusia

Venirea italianului Luciano Spalletti la Zenit St. Petersburg a adus din nou in discutie un posibil transfer al lui Adrian Mutu in Rusia.

Conform site-ului tuttomercatoweb.com, fostul tehnician al Romei a cerut sa-i fie adusi la club jucatorii Daniele De Rossi, Simone Perrotta si Adrian Mutu.

Daca transferul lui De Rossi e putin probabil sa realizeze, ceilalti doi ar putea lua calea Rusiei inca din aceasta iarna.

In schimbul atacantului roman, oficialii rusi ar fi dispusi sa ofere in jur de 15 milioane de euro, suma pe care Fiorentina n-ar refuza-o, avand in vedere ca deja il are in lot pe "noul Mutu" - muntenegreanul Stevan Jovetici.

La Zenit, Mutu ar putea avea un salariu de 4 milioane de euro pe sezon, aproape dublu fata de cat castiga in prezent in Italia.

L-a dorit si la Roma

In urma cu doua sezoane, Adrian Mutu a fost la un pas de a se transfera la AS Roma, unde era dorit cu insistenta de Luciano Spalletti, pentru a face un cuplu fenomenal in atac, cu Francesco Totti.

Nu mai putin de 20 de milioane de euro a oferit gruparea din capitala Italiei pentru "Briliant", suma cu care Fiorentina a fost de acord. In cele din urma, tranzactia nu s-a mai realizat deoarece internationalul roman nu a fost multumit de salariul oferit de Roma: 2.5 milioane de euro pe sezon.

Pe lista lui Luciano Spalletti (50 de ani), instalat in aceasta luni in functia de antrenor principal al lui Zenit Sankt Petersburg, se mai gasesc si alti jucatori din campionatul italian de fotbal: Antonio Di Natale, Simone Pepe si Alexis Sanchez, toti de la Udinese Calcio.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr FOTO
Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr FOTO
Adrian Mutu (45 de ani) a apărut pentru prima dată fără șapcă după ce și-a făcut implant de păr la o clinică din Turcia. Adrian Mutu a zburat la o clinică din Turcia în pauza...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#Adrian Mutu, #Zenit Sankt Petersburg, #Mutu transfer Rusia Zenit , #stiri Adrian Mutu