Ultima sansa pentru Mutu. Presedintele Fiorentinei l-a iertat

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 03 Februarie 2011, ora 07:31
2848 citiri
Ultima sansa pentru Mutu. Presedintele Fiorentinei l-a iertat

Adrian Mutu va primi o ultima sansa de a-si spala pacatele din ultima vreme, presedintele Fiorentinei, Andrea Della Valle, anuntand ca l-a iertat pe roman si ca acesta se va alatura lotului pregatit de Sinisa Mihajlovici.

Situatia incerta din ultima saptamana, perioada in care seful formatiei toscane a reflectat serios la posibilitatea cedarii jucatorului, chiar daca fostul "tricolor" si-an cerut scuze atat public, cat si in cadrul unei discutii private, s-a incheiat miercuri seara, cand Della Valle a precizat ca Mutu va fi reintegrat in lot.

"Mutu? Recuperarea sa va mai dura cateva zile, trebuie sa-si revina si nu stiu daca va juca la Parma. Am decis sa-i acord o ultima sansa", a dezvaluit Andrea Della Valle la microfonul Sky Sport.

Presedintele Fiorentinei a negat apoi zvonurile din presa italiana care anuntau demiterea antrenorului Mihajlovici.

"Mihajlovici nu vrea sa plece si nu discutam acum despre alt antrenor. Cand lucrurile nu merg bine, totul cade in responsabilitatea antrenorului, insa la noi nu este cazul", a mai spus Della Valle.

Iertarea lui Mutu a fost anticipata inca din cursul saptamanii trecute, insa fratele boss-ului toscanilor, Diego Della Valle, s-a opus initial reprimirii romanului in lot.

Dupa discutii ce au durat cateva zile, "Briliantul" a primit in sfarsit acceptul oficial al conducerii pentru a reveni la antrenamente, el pregatindu-se separat, cu un preparator fizic pus la dispozitie de club, in ultima luna.

Rasturnare incredibila de situatie: Mutu n-a fost iertat de Fiorentina

Adi Mutu ar putea reveni pe gazon chiar in partida cu Parma, daca va reusi sa-l convinga pe antrenorul Sinisa Mihajlovici ca este apt din punct de vedere fizic.

Mutu, reprimit in lotul Fiorentinei

Atacantul roman a fost exclus din lot la inceputul lunii ianuarie, dupa ce a parasit fara incuviintarea sefilor o sedinta de pregatire. A urmat apoi o intreaga telenovela, cu oferte de transfer si rugaminti de iertare, acest caz finaizandu-se pana la urma bine pentru pitestean.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Mutu ultima sansa, #Mutu iertat Fiorentina, #Mutu Andrea Della Valle, #Adrian Mutu revine Fiorentina , #stiri Adrian Mutu