Adrian Năstase suferă pentru Dinamo după ce echipa a ajuns în Liga 2. Fostul premier dă vina pe DNA

Vineri, 05 August 2022, ora 13:33
2898 citiri
Adrian Năstase suferă pentru Dinamo după ce echipa a ajuns în Liga 2. Fostul premier dă vina pe DNA
Adrian Năstase. Foto: Facebook / Adrian Năstase

Momente grele pentru Adrian Năstase din cauza lui Dinamo.

Fan înfocat al echipei din Ștefan cel Mare, fostul premier al României nu este încântat deloc de situația în care a ajuns echipa sa favorită.

Dinamo a debutat deja în Liga 2, 1-0, cu Progresul Spartac.

Adrian Năstase s-a supărat rău după retrogradarea lui Dinamo din Liga 1.

"Acum, din păcate, chiar sufăr pentru Dinamo. N-am putut să înțeleg această lipsă de inteligență în necoordonarea mai multor zone în care fiecare a încercat să tragă spuza pe turta lui. S-a pierdut și ocazia de a face mai rapid un teren de fotbal acolo, în Ștefan cel Mare. S-au pierdut ocazii pentru că, practic, unii antrenori aveau antrenori pentru a aduce anumiți jucători. În fine… m-am enervat destul!

Dar e adevărat că și Direcția Națională Anticorupție (DNA) a avut un rol destul de important în momentul în care a intervenit și a condamnat mulți dintre finanțatori. Sigur că, în anumite situații, erau și bani gri. Așa e peste tot! Am vrut să facem un fotbal curat și în felul acesta am rămas fără fotbal.

Adică, el e curat acum, dar nu prea mai există. Nu mai putem să concurăm cu echipe din Armenia, Georgia, Macedonia. Erau țări care aveau țări cu mult sub nivelul fotbalului românesc. Asta s-a întâmplat pentru că, practic, mecanismul de finanțare pentru fotbal a dispărut.

Nu mai avem jucători care să fie transferați în străinătate. Cei care sunt transferați în străinătate nu au jocuri în picioare, nu vin cu forța în picioare necesară, nu se antrenează în formule de echipă", a spus fostul premier Adrian Năstase la podcastul ”ALTCEVA” cu Adrian Artene.

Adrian Năstase a stat în închisoare din 26 iunie 2012 până în 18 martie 2013, când a fost eliberat condiţionat, printr-o decizie a Tribunalului Bucureşti.

#Adrian Nastase, #Adrian Nastase condamnat inchisoare, #Dinamo Bucuresti, #Dinamo retrogradare Liga 2 , #condamnat