Apel pentru eliberarea lui Nastase, distribuit pe Facebook de Stirile TVR

Luni, 18 Martie 2013, ora 11:50
3015 citiri
Apel pentru eliberarea lui Nastase, distribuit pe Facebook de Stirile TVR
Foto: EVZ

Pe contul oficial de Facebook al Jurnalului de stiri al Televiziunii Publice a fost distribuit, duminica, un apel al lui Andrei Nastase prin care se solicita eliberarea tatalui sau, Adrian Nastase.

Andrei Nastase a postat, duminica, pe Facebook, un apel prin care solicita Justitiei ca tatal sau sa fie pus in libertate. Administratorul contului "Stirile TVR" si-a asumat acest apel si l-a distribuit (share), la randul sau, pe reteaua sociala.

"Subsemnatul Andrei, fiul lui Adrian Nastase - tata, profesor, tata, politician, tata, jurist, tata, exemplu pentru fii sai, tata, sot, va adresez cu demnitate urmatoarea cerere:

Ajunge! Institutiile pe care le reprezentati au menirea de a cauta si propovadui justitia si adevarul! In lumina celor de mai sus ( si ma refer la AJUNGE ) cer inca o data sa-mi respectati dreptul de a-mi iubi tatal si de a-l aduce acasa, unde i-a fost locul din totdeauna!

Fac aceasta cerere publica, Dumnezeu o cunoaste! Voi o cititi acum!", afirma Andrei Nastase in apelul preluat de TVR.

Andrei Nastase isi sustine cele scrise cu poezia "Pamantul deocamdata" a lui Adrian Paunescu, pe care gresit i-o atribuie lui Mircea Vintila.

Apelul lui Andrei Nastase a fost distribuit, pe langa Stirile TVR, de inca peste 200 de persoane, printre care si Adrian Nastase. Contul "Stirile TVR" nu permite postarea de comentarii.

Agentia pentru Monitorizarea Presei - Active Watch a comentat ironic gestul TVR de preluare si distribuirea a apelului.

"Induiosator! Pagina Stirile Tvr sharuieste statusul in care fiul lui Adrian Nastase cere justitiei sa-i elibereze tatal", a postat organizatia pe contul ei de Facebook.

Nastase afla daca va fi eliberat - Revine in conducerea PSD?

Fostul premier Adrian Nastase afla, luni, daca va fi eliberat din inchisoare. Recursul procurorilor la decizia prin care Judecatoria sectorului 4 a hotarat ca acesta poate parasi inchisoarea se discuta, incepand de luni dimineata, la Tribunalul Bucuresti.

#Stirile TVR apel Nastase, #TVR apel Andrei Nastase, #Stirile TVR eliberare Nastase , #Andrei Nastase