Apel pentru eliberarea lui Nastase, distribuit pe Facebook de Stirile TVR

Luni, 18 Martie 2013, ora 11:50

   

Apel pentru eliberarea lui Nastase, distribuit pe Facebook de Stirile TVR
Pe contul oficial de Facebook al Jurnalului de stiri al Televiziunii Publice a fost distribuit, duminica, un apel al lui Andrei Nastase prin care se solicita eliberarea tatalui sau, Adrian Nastase.

Andrei Nastase a postat, duminica, pe Facebook, un apel prin care solicita Justitiei ca tatal sau sa fie pus in libertate. Administratorul contului "Stirile TVR" si-a asumat acest apel si l-a distribuit (share), la randul sau, pe reteaua sociala.

"Subsemnatul Andrei, fiul lui Adrian Nastase - tata, profesor, tata, politician, tata, jurist, tata, exemplu pentru fii sai, tata, sot, va adresez cu demnitate urmatoarea cerere:

Ajunge! Institutiile pe care le reprezentati au menirea de a cauta si propovadui justitia si adevarul! In lumina celor de mai sus ( si ma refer la AJUNGE ) cer inca o data sa-mi respectati dreptul de a-mi iubi tatal si de a-l aduce acasa, unde i-a fost locul din totdeauna!

Fac aceasta cerere publica, Dumnezeu o cunoaste! Voi o cititi acum!", afirma Andrei Nastase in apelul preluat de TVR.Andrei Nastase isi sustine cele scrise cu poezia "Pamantul deocamdata" a lui Adrian Paunescu, pe care gresit i-o atribuie lui Mircea Vintila.

Apelul lui Andrei Nastase a fost distribuit, pe langa Stirile TVR, de inca peste 200 de persoane, printre care si Adrian Nastase. Contul "Stirile TVR" nu permite postarea de comentarii.Agentia pentru Monitorizarea Presei - Active Watch a comentat ironic gestul TVR de preluare si distribuirea a apelului.

"Induiosator! Pagina Stirile Tvr sharuieste statusul in care fiul lui Adrian Nastase cere justitiei sa-i elibereze tatal", a postat organizatia pe contul ei de Facebook.

Nastase afla daca va fi eliberat - Revine in conducerea PSD?

Fostul premier Adrian Nastase afla, luni, daca va fi eliberat din inchisoare. Recursul procurorilor la decizia prin care Judecatoria sectorului 4 a hotarat ca acesta poate parasi inchisoarea se discuta, incepand de luni dimineata, la Tribunalul Bucuresti.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2783 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
StefanIntaiulSiCelMare
rank 2
Free Willy!
Free Bombo, ne va duce in Congo!
Free Romania Bunului Simț de sub mana justiției!
fanix
rank 1
RUSINE
..este ce-i lipseste lui Nastase si familiei lui.
Sogor
rank 1
@ mey pui de cra-cra-cra
ai "zburat" cu 200 de Km./h prin centru orashului spre TV-r sa depui "jelania"...???!! mare Syckttyr..!!?
fanix
rank 1
Rusine,rusine..
si iar rusine este ce-i lipseste lui Nastase si familiei lui.
Constant
rank 5
Mai pustiulica (Andrei Nastase), un apel la ajutorarea celor care au
pensii de mizerie, un apel pentru copii saraci ai tarii, un apel pentru sustinerea justitiei impartiale nu stii sa faci?
Ti-a lasat taticul suficient pentru mai multe vieti, sper sa nu te vad sau sa te mai aud in presa sau viata politica. Ocupa-te de masinutele tale, de fularele Burberry, de costumasele tale Armani,... lasa-ne pe noi in pace. Nu ai ce sa ne propuimn nu reprezinti altceva decit un puisor de comunist bine hranit si cu dintii care zgiriie parchetul de ambitie! Iti prevad o viata de destrabalat care va sfirsi natural in droguri si alcool!
mrjo
rank 5
Asa-i ca nu tre' sa "sti" sa "scri" ca sa manipulezi?
Misule taica, daca tot faci un apel (penibil in sine) despre care STII ca va ajunge cam peste tot (ca doar de-asta ati cumparat presa, nu?), incearca sa nu te faci de ras scriind ca un absolvent de gimnaziu, cand tu esti coscogeamite fiu de doctor in toate cele...

Ia de-acilea niste indicatii:

- plurarul articulat pt "fiu" este "fiii", la fel "CA COPIII"
- dupa deschiderea si inainte de inchiderea parantezei nu se lasa niciun spatiu
- iar explicatia pt "din totdeauna" scris prost nu ti-o mai dau pt ca sigur te depaseste, are treaba cu logica.

Un alt viitor ilustru "om de stat".
Maramu1976
rank 3
No comment
Du-te ma si te pi*a ca esti palid! Tat-tu sta bine unde sta, l-am vazut si cu catalogu subsoara, cred ca iesit in recreatie!!! Cred ca am vazut si ceva fum in urma lui, probabil de la cartile scrise! Nu fi trist, o sa ia premiul nobel pentru literatura,....cand ii lo-i da eu....
grob
rank 5
Sa vomiti, nu alta!...Sa aiba Romania chiar atat de multi prosti?
.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor