Scrisoarea lui Adrian Nastase catre fiul sau, Andrei: Vezi cum motiveaza sinuciderea

Duminica, 01 Iulie 2012, ora 21:18
11874 citiri
Scrisoarea lui Adrian Nastase catre fiul sau, Andrei: Vezi cum motiveaza sinuciderea

Andrei Nastase, fiul cel mare al fostului premier Adrian Nastase, care momentan se afla in arest in spitalul Penitenciarului Rahova, in urma tentativei de suicid, a facut publica, duminica seara, una dintre scrisorile pe care fostul lider PSD le-a lasat familiei.

"Am adus cu mine una dintre scrisorile pe care Adrian Nastase le-a lasat si urmau sa fie citite de noi, de familie, dupa ce el luase decizia pe care o luase (de a se sinucide, n.red.). As dori sa vi-o dau, in afara de mine nu a citit-o altcineva, este scrisoarea care imi e adresata.

Nu e scrisoarea care trebuia citita la conferinta. Aceea era pentru opinia publica si pentru momentul in care Adrian Nastase n-ar mai fi participat la aceasta viata politica si pana la urma nu mai avea nimic de ascuns sau de pierdut", a spus Andrei Nastase, invitat la Antena3.

El i-a inmanat moderatorului scrisoarea, iar acesta a citit-o. Documentul era scris de mana, asa ca Mihai Gadea a avut cateva dificultati in a deslusi mesajul. Iata integral textul scrisorii:

"Andrei, dragul meu,

Vei ramane capul familiei. Sa ai grija de mama si de Mihnea, stiu ca va fi greu, dar stiu ca vei reusi.

Va trebui, cu ajutorul avocatilor, sa-mi restitui dreptul la onoare si la demnitate. Poate ca va fi greu sa intelegi decizia mea, dar nimeni nu va reusi sa ma umileasca dupa o viata de munca si de eforturi. Prefer sa plec de langa voi cu demnitate si cu sentimentul ca nu accept nedreptatile.

Iti doresc sa fii fericit, sa ai o familie frumoasa si sa nu faci niciodata politica. Vei avea multe griji, dar vei gasi multi oameni care-ti vor fi aproape.

Te imbratisez, cu toata dragostea, tata.

20.06.2012".

Andrei Nastase a precizat ca fiecare membru al familiei a primit o astfel de scrisoare, dar ca el a facut-o publica doar pe aceasta, pentru ca ii apartine.

"Fiecare dintre membrii familiei a primit o astfel de scrisoare, dar aceasta, pentru ca imi apartine, mi-am permis sa o fac publica", a spus fiul fostului premier.

Citeste si:
Raed Arafat dă asigurări că testele pentru Covid din școli nu pot fi contaminate la asamblarea kit-urilor
Raed Arafat dă asigurări că testele pentru Covid din școli nu pot fi contaminate la asamblarea kit-urilor
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri, 3 decembrie, că nu există riscul contaminării testelor de salivă din școli în momentul în care se...
Raed Arafat, despre posibila sa demitere: ”DSU nu e un om. Dacă deranjează şeful, păstrezi sistemul”
Raed Arafat, despre posibila sa demitere: ”DSU nu e un om. Dacă deranjează şeful, păstrezi sistemul”
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri, 3 decembrie, că atribuțiile instituției pe care o conduce sunt stabilite prin lege. Medicul a subliniat că...