Nastase nu si-a trecut in declaratia de avere un imprumut luat, in 2005, de la sora sa. "Nu cred ca trebuia sa declar. Oricum i-am restituit banii foarte repede"

Sursa: Gandul
Marti, 03 Decembrie 2013, ora 00:50
281 citiri
Vicepresedintele Curtii Supreme, cel care conduce completul de cinci judecatori care delibereaza in dosarul de coruptie Zamabaccian, a descoperit ca Adrian Nastase nu a declarat un imprumut luat in 2005 pentru casa din Zambaccian.

Curtea Suprema a judecat luni 2 decembrie un nou termen in recursul dosarului Zambaccian in care este inculpat Adrian Nastase.

In cadrul unei audieri suplimentare raspunzand la intrebarile judecatorului, Adrian Nastase a explicat ca in 2005 a imprumutat 5 ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.