Ziare.com

Adrian Nastase, concediat - Universitatea Bucuresti isi explica decizia

Vineri, 07 Iunie 2013, ora 19:30

   

Adrian Nastase, concediat - Universitatea Bucuresti isi explica decizia
Contractul individual de munca inceteaza de drept in urma condamnarii angajatului, printr-o sentinta definitiva si irevocabila, la executarea unei pedepse privative de libertate, conform Codului Muncii din Romania, a precizat vineri Universitatea din Bucuresti cu privire la incetarea colaborarii profesorului Adrian Nastase cu Facultatea de Drept.

"Incetarea de drept a unui contract nu este sinonima cu rezilierea contractului. Spre deosebire de incetarea de drept, care se produce prin efectul legii, rezilierea reprezinta desfiintarea unui contract cu executare succesiva la cererea unei parti.

Avand in vedere dispozitiile imperative care guverneaza legislatia muncii, Universitatea din Bucuresti, in calitatea sa de institutie publica, nu putea sa ignore dispozitiile cuprinse in actul normativ mai sus mentionat.

In consecinta, Universitatea din Bucuresti a aplicat prevederile art. 56, alin. 1, litera f, imediat ce hotararea judecatoreasca a ramas definitiva si irevocabila. Totodata, tinem sa precizam ca incetarea raportului de munca nu implica si retragerea titlului didactic de profesor universitar", se arata in comunicat.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1170 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

felicitări !

a doua la mană...

 

A doua

Ar fi ca Aditza,o sa isi dea seama ca cea mai frumoasa perioada a vietii lui,este pirnaia.Pai acolo toti il venerau,la baie era sarbatoare,toti sareau cu mic cu mare, sa-i numere ouale.Si nu m-ar mira,ca dupa rautati fel de fel,cind el este un profesor emerit,curat ca lacrima...sa se ceara singur la puscarie...Fa-o Aditza,este singuru loc care ti se potriveste,cu adevarat...iar baietii vor fi alaturi de tine,chiar foarte apropiati....

Ca veni vorba

A doua la mina,pai cind aditza,va vedea ca el profesor emerit,curat ca lacrima,este pus deoparte...ce va face...simplu se va cere la pirnaie.Pai e singuru loc unde a fost apreciat la justa lui valoare.Si acuma are in minte orgiile de la baie,cind baietii sareau cu mic cu mare...sa-i numere ouale...Aditza,cum o dai tot pirnaist ramii,chiar daca anumiti oameni de bun simt,sa feresc sa iti aduca aminte....ca pina la urma Romanu nu e perfect,dar are o retinere, cind vine vorba de nefericirea altora...prefera sa nu se bage...

 

ca doar sunt atatea alte universitati...

Spiru Haret, Titulescu, Romano-Americana (acolo deja preda), si alte buticuri.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor