Ziare.com

Adrian Nastase afla daca e dat afara din avocatura

Sambata, 03 August 2013, ora 10:41

   

Adrian Nastase afla daca e dat afara din avocatura
Adrian Nastase, condamnat la inchisoare pentru coruptie, va afla in curand daca este exclus din avocatura. Uniunea Nationala a Barourilor din Romania (UNBR) a cerut Baroului Bucuresti sa analizeze situatia fostului premier.

Conform legii, un avocat condamnat definitiv trebuie sa fie exclus din avocatura, dar initial, Baroul Bucuresti a emis o decizie prin care afirma ca sentinta de condamnare la doi ani de inchisoare a lui Nastase nu este atat de grava, asa ca acesta isi poate mentine calitatea de avocat, relateaza B1TV.

De altfel, anticipand ca va avea probleme, Adrian Nastase s-a autosuspendat din Baroul Bucuresti.

"In cazul in care avocatul a fost condamnat definitiv pentru o fapta prevazuta de legea penala si care il face nedemn de a fi avocat, potrivit legii", prevede statutul avocatilor la articolul 58.

Adrian Nastase a fost dat afara si de la Universitatea Bucuresti, unde activase ca profesor in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti, ca urmare a condamnarii primite.

Pe 20 iunie 2012, Nastase Adrian a fost condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare cu executare, din care a executat 8 luni dupa care a fost eliberat conditionat.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1918 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Tema care nu merita comentariu. Cind iti pui intrebarea daca un

excroc judecat si condan=mnat, care este inca in executie de pedeapsa, mai poate fi sau nu un om al legii ??? inseamna ca iti lipseste minimul educatiei civice.
Nastase este un fel de pedofil care ar fi pus ingrijitor la gradinita de copii. Vi se pare normal?

 

nastase for ever!tartasesti leganul (nou) culturii rr-omanesti!!

Va ramine in Istoria Poporului Roman ca primul parlamentar roman care, de la tribuna Parlamentului Romaniei, "a invitat Poporul Roman sa-i numere ouale!" Ca raspuns, in numele Poporului Roman, parlamentarii romani (alesi democratic de Poporul Roman!!) l-au aclamat cu enthusiasm si indelung pe nastase!?!?!?

Atunci am inteles: IPOCRIZIA Poporului Roman a atins paroxismul! Totul devine posibil! Brav popor!!

 

numai atunci???? cred ca atunci tiai dat seama ca poporul

asta in prostia lui nare nici o sansa,,,,asa ca si mine ,,,,las ca de entuziasmul ala o sa cada iar chind ior numara oale ca lumea a doua oara cu Bechtelu,,,,,,hahahaha

hotomanii

pai ce sa-i invete tigaianoiuldetartasesti pe viitori juristi? Cum sa fure? Nu cred ca mai are nevoie nimeni de invataturile lui pid.>osnicul. Sa-si rumege adunaturile de harciog nehalit. Dar ar mai merita sa treaca si pe la racore.

 

@ goe/ ritanu-mangalitza

Noi credem cä decit sä-l dea ..afarä..!? mai bine sä-l
bage/cazeze din nou la Rahova in garsonierä 1,5 X 1,5 m
cu opaitz shi troacä zilnicä cu kko-lit bio de RO-ia.!?

eu am inteles mai rumanasi ca exista lege,,,,,ce mai dezbatere

va trebuie,,,,pirnaiasu afara din barou si din universitati,,,,puscariasi nau ce cauta in universitati,,,,pensionatil *** pina la noua numarare a oualelelor cu Bechtelu,,apoi ocupativa de ilici-pizdici,petre roman,,si apoi de nepotul viorel cel cu urechi de magar,si yterminati cu psd partid comunist,,,,,,,,hahahahaha


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor