Liderii PSD, alaturi de Nastase in ziua pronuntarii sentintei: Sa-l ajute Dumnezeu!

Luni, 06 Ianuarie 2014, ora 13:33
2789 citiri
Liderii PSD, alaturi de Nastase in ziua pronuntarii sentintei: Sa-l ajute Dumnezeu!
Foto: Stirile Pro TV

Mai multi lideri ai PSD si-au aratat sustinerea fata de Adrian Nastase care asteapta luni pronuntarea judecatorilor in privinta dosarului Zambaccian. Cei mai multi politicieni au spus ca se roaga la Dumnezeu pentru fostul lider de partid.

"Ma rog la Dumnezeu sa-i fie bine. Ii tin pumnii", a precizat, potrivit Mediafax, presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, in timp ce deputatul Viorel Hrebenciuc a spus simplu: "Sa-l ajute Dumnezeu!".

Si ministrul Mediului a declarat ca este alaturi de fostul premier. "Doresc din tot sufletul sa se faca dreptate si suntem alaturi de el. Cred ca are mari emotii", a spus Rovana Plumb.

Avocatul lui Adrian Nastase se asteapta la inca o amanare

Vicepresedintele PSD Gheorghe Nichita i-a urat succes lui Nastase.

"Ii doresc mult succes si Dumnezeu sa-l ajute in continuare sa faca fata la toate aceste incercari", a spus Nichita.

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a precizat, in nume colectiv, ca social-democratii sunt alaturi de Nastase.

"Suntem alaturi de Adrian Nastase. Am fost in tot acest timp alaturi de domnia sa. Ii tinem pumnii. Sunt momente foarte dificile, nu sunt foarte multe de comentat", a spus Ivan.

Adrian Nastase asteapta, luni, pronuntarea judecatorilor in cazul Zambaccian. Decizia va fi definitiva, asa ca miza este mare.

Pronuntarea sentintei a mai fost amanata o data, in 19 decembrie, atunci cand a avut loc si ultimul termen in proces.

Dosarul Zambaccian este al treilea dosar de coruptie pentru care Adrian Nastase a fost trimis in judecata de procurorii DNA. Acestia l-au acuzat pe fostul premier ca a primit 630.000 de euro mita de la Irina Jianu, pentru a o mentine pe aceasta in functia de inspector sef al Inspectoratului de Stat in Constructii.

Fostul premier a fost trimis in judecata in mai 2010. Pe 30 martie 2012, completul Curtii Supreme l-a condamnat pe Adrian Nastase la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj, decizie la care procurorii au facut recurs. Totodata, Nastase a fost achitat pentru infractiunea de luare de mita, decizii la care procurorii au facut recurs ce urma sa fie judecat la 3 iunie.

Si Dana Nastase a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru folosirea de acte vamale false, ulterior fiind achitata pentru complicitate la luare de mita si santaj.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Nastase sentinta sustinere PSD, #mesaje lideri PSD caz Nastase, #mesaje lideri PSD Nastase Dumnezeu , #condamnat