Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Nastase va fi transferat la spitalul penitenciarului Rahova - surse

Luni, 25 Iunie 2012, ora 11:01
5617 citiri
Nastase va fi transferat la spitalul penitenciarului Rahova - surse

Fostul premier Adrian Nastase, aflat in spital dupa ce a incercat sa se sinucida, miercuri, urmare a condamnarii sale la 2 ani de inchisoare, va fi transferat la spitalul penitenciarului Rahova.

Adrian Nastase va incepe acolo executarea pedepsei, informeaza surse citate de Digi 24.

Raportul medicilor Vasile Lascar si Serban Bradisteanu e favorabil incarcerarii, mai noteaza acestea.

Avocatii sai au cerut amanarea executarii pedepsei, din cauza starii de sanatate a deputatului PSD, medicii sustinand ca are mai multe afectiuni, dar si ca starea sa psihica este una precara.

Fostul premier a incercat sa se sinucida, miercuri, dupa ce a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul Calitatii". El a fost impiedicat in ultimul moment sa faca asta chiar de politistul care venise sa-l duca la inchisoare, care i-a dat peste mana, astfel ca glontul pe care ar fi trebuit sa si-l traga in cap i-a trecut prin gat.

Adrian Nastase e internat in acest moment la Spitalul Floreasca, unde a fost operat, iar starea sa e stabila.

Echipa medicala care decide daca starea de sanatate a lui Adrian Nastase permite transportul acestuia in Spitalul Penitenciar Rahova trebuia sa prezinte un raport scris pana la 10.00, solicitarea Politiei fiind inregistrata la 8.00, a spus, luni, managerul Spitalului Floreasca, Radu Macovei.

"Am inregistrat documentul Politiei Capitalei la ora 8.00, imediat ce s-a deschis Registratura. Am cerut echipei medicale ca pana la ora 10.00 sa prezinte un raport scris", a declarat managerul unitatii sanitare.

Politia Capitalei a trimis vineri, la Spitalul Floreasca, o solicitare referitoare la starea de sanatate a lui Adrian Nastase, pentru a se sti daca acesta poate fi mutat in penitenciar, in vederea executarii pedepsei de doi ani de inchisoare.

"Solicitarea a fost primita vineri, dupa ora 17.00, astfel ca nu a putut fi inregistrata la Registratura unitatii sanitare. Acest lucru se va intampla luni, la ora 8.00, dupa care o comisie speciala de medici se va intruni pentru a decide daca pacientul poate fi transferat", precizau reprezentantii Spitalului Floreasca.

Din comisie fac parte medicii care s-au ocupat de Nastase dupa internare, inclusiv cei din echipa care l-a operat, respectiv Serban Bradisteanu si Ioan Lascar, dar si un legist, au precizat aceleasi surse.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Adrian Nastase transferat inchisoare, #Adrian Nastase penitenciar , #condamnat