Nastase: Sunt de acord cu taxa auto

Duminica, 15 Februarie 2009, ora 21:33
2548 citiri
Nastase: Sunt de acord cu taxa auto

Adrian Nastase, deputat PSD, promite ca actualul Guvern va stabili pana la vara o formula optima pentru taxa auto prin emiterea unei Ordonante de Urgente care sa o micsoreze.

Acesta sustine ca formula de calcul se mentine, dar se mai umbla putin la parametri, si se va stabili o formula valabila pentru toti poluatorii, intr-un post pe blogul personal.

"Decizia este cat de poate de laudabila. Taxa aceasta balmajita atat de fostul guvern trebuie sa capete un statut clar si nefluctuant", precizeaza social democratul.

Adrian Nastase este de parere ca inainte de micsorarea taxei, trebuie sa se puna in discutie toate problemele legate de aceasta taxa, pentru a se stabili odata pentru totdeuna care este rolul ei.

"Sa nu uitam totusi ca traversam un moment economic si social dificil. Industria constructoare de masini resimte din plin criza economica. Toate guvernele au adoptat o serie de masuri de sprijinire a marilor constructori. In Romania, aceasta taxa poate fi, in paralel cu beneficiile sale pentru mediu, si un instrument care sa impiedice un recul major pentru Dacia?

Daca da, atunci ce impact va avea micsorarea taxei? Exista vreun studiu in acest sens? A reusit pana acum aceasta taxa sa ajute in vreun fel constructorul de la Pitesti? Dificil de oferit un raspuns afirmativ, in conditiile in care vanzarile pe tot acest domeniu nu doar ca au scazut, dar par a se fi blocat", mai noteaza acesta.

Deputaul PSD sustine ca aceasta taxa ar trebui sa existe, iar productia interna de masini sa fie sprijinita si ea.

"Sper ca, in acest caz, guvernul sa nu se grabeasca. Sa se gandeasca bine inainte de a decide, sa se consulte, sa dezbata si sa adopte cea mai buna solutie. S-a bajbait prea mult pe acest subiect si au existat mult prea multe modificari. De data aceasta sa facem lucrurile cu cap", a mai precizat acesta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Adrian Nastase taxa, #aproba taxa auto, #saluta reducerea taxei , #deputat