Procesul lui Nastase a fost suspendat pentru 4 ore

Vineri, 14 Ianuarie 2011, ora 12:19
2124 citiri
Procesul lui Nastase a fost suspendat pentru 4 ore
Foto: Arhiva

Procesul deputatului PSD, Adrian Nastase, in dosarul "Trofeul Calitatii", a fost mutat vineri dimineata, de catre presedintele completului de judecata, Ion Matei, de la ora 12.00, la ora 09.00, iar avocatii care nu erau prezenti au fost amendati.

Nastase acuza ca amendarea avocatilor este nedreapta din cauza ca data de incepere a sedintei de judecata a fost schimbata "peste noapte".

"In dimineata asta (vineri n.red.), la ora 08.50, avocatul meu, domnul Ion Cazacu, m-a sunat pentru a-mi spune ca dosarul cu campania electorala (cel din al carui complet face parte si judecatoarea Ioana Bogdan, fosta consiliera personala a lui Daniei Morar) nu se mai judeca la ora 12.00, ci la ora 09.00", scrie Adrian Nastase pe blogul personal.

Social democratul precizeaza ca joi a verificat, prin avocat, ora de incepere a procesului, iar magistratul asistent, i-a confirmat ora 12.00.

"Pana la urma, in dimineata asta (vineri n.red.), presedintele completului, Ionut Matei (v-am mai vorbit despre el), a facut "prezenta", la ora 09.00, i-a amendat pe avocatii care nu erau prezenti (desi nu din vina lor) si a hotarat suspendarea sedintei pana la ora 12.00. Desigur ca voi fi prezent la ora 12.00, asa cum am fost anuntat initial", conchide acesta.

Nastase acuza Justitia din Romania si se adreseaza institutiilor europene

Deputatul PSD, Adrian Nastase, acuza Justitia din Romania si sustine ca dosarele sale vor fi judecate de un "complet de executie", intr-o o scrisoare deschisa, adresata ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, judecatorului Nicolae Horatius Dumbrava, presedintele CSM si Liviei Doina Stanciu, presedinta ICCJ.

Acesta acuza ca numirea, de catre Daniel Morar, a judecatoarei Ioana Bogdan in completul care ii judeca dosarele este eroare judiciara, "complet de executie", iar de aceea s-a adresat atat institutiilor europene cat si altor organisme internationale.

Adrian Nastase anunta, luni, ca a transmis scrisori de informare ambasadorilor tarilor membre UE la Bucuresti, comisarilor europeni si altor reprezentanti ai unor organisme internationale.

Adrian Nastase cere recuzarea unei judecatoare in dosarul Matusa Tamara

In acesta dosar Nastase este acuzat ca si-a folosit "influenta sau autoritatea functiei de presedinte al unui partid" in organizarea unui simpozion intitulat "Trofeul calitatii in constructii" cu scopul strangerii unor sume de bani pentru campania electorala prezidentiala la care urma sa participe.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Adrian Nastase proces, #muta ora incepere proces , #deputat