Adrian Nastase scapa de sechestrul in dosarul Zambaccian: Decizia nu e definitiva

Luni, 06 Iulie 2015, ora 17:53
4636 citiri
Adrian Nastase scapa de sechestrul in dosarul Zambaccian: Decizia nu e definitiva
Foto: blog Adrian Nastase

Tribunalul Bucuresti a decis, luni, ridicarea unei parti din sechestrul pus de DNA pe averea sotilor Adrian si Dana Nastase in dosarul Zambaccian, precum si restituirea sumei de 118.650 de dolari. Decizia nu este definitiva.

Procurorii pot ataca hotararea magistratilor in termen de 5 zile, relateaza televiziunile de stiri.

"Dispune radierea din cartea funciara numarul 2975/7 a localitatii Bucuresti, sector 1, deschisa cu privire la imobilul situat in Bucuresti, strada Muzeul Zambaccian numarul 16, etaj 3, apartament 4, sector 1, apartinand reclamantilor Nastase Adrian si Nastase Daniela, a sechestrului asigurator. Dispune ridicarea sechestrului asigurator instituit asupra sumei de 118.650 USD, consemnata la Banca Comerciala Romana Sucursala Unirea, apartinand reclamantului Nastase Adrian", a decis, luni, Tribunalul Bucuresti, informeaza Mediafax.

Sotii Nastase au cerut magistratilor sa se ridice masurile asiguratorii puse pe bunurile personale, precum si radierea ipotecii si restituirea sumei de 118.650 de dolari, in conditiile in care ei au sustinut ca au achitat toate sumele mentionate ca prejudiciu, dar au ramas cu sechestrele puse pe avere.

ANAF aduce lamuriri: A platit Nastase prejudiciul din dosarul Zambaccian?

Fostul premier si lider al PSD Adrian Nastase a fost condamnat la 4 ani si jumatate pentru fapte de coruptie in dosarele "Trofeul Calitatii" si Zambaccian.

El a executat doar o treime din pedeapsa, fiind eliberat conditionat datorita varstei inaintate si faptului ca a scris mai multe carti in inchisoare.

Adrian Nastase a actionat in cel mai pur stil mafiot - motivarea in dosarul Zambaccian (Video)

#Nastase scapa sechestru Zambaccian, #Nastase bani DNA Zambaccian , #DNA