Nastase da replica pe blog unui "tonomat" si il apara pe Priboi

Miercuri, 26 Martie 2008, ora 10:21
2337 citiri
Nastase da replica pe blog unui "tonomat" si il apara pe Priboi

Fostul premier Adrian Nastase este revoltat de un articol aparut miercuri intr-un ziar central, in care este relatat faptul ca dupa doi ani de "pelerinaj" fostul colonel de Securitate Ristea Priboi s-a prezentat la Directia Anticoruptie, unde a dat declaratii in unul dintre dosarele in care Adrian Nastase este cercetat.

Mai exact, in dosarul in care este acuzat ca ar fi dat mita pentru distrugerea unor documente care o incriminau pe sotia sa de spalarea a 400.000 de dolari.

Nastase a simtit nevoia sa ii ia apararea lui Ristea Priboi si sa o acuze pe jurnalista "tonomat" - autoarea articolului, pe blogul sau.

"In Romania libera de astazi, pe prima pagina, Ondine Ghergut semneaza o mizerie de articol, cu titlul "Priboi l-a turnat pe Nastase la DNA", articol ce ofera "detalii" si "amanunte" in legatura cu prezenta si conversatiile lui Ristea Priboi la DNA.

De dimineata, am vorbit cu Priboi, cu care nu mai vorbisem de multa vreme, care mi-a spus ca este revoltat de minciunile din articolul scris de Ondine Ghergut, care - in trecut - a mai scris vreo 40 de articole despre el, reluand aceleasi teme", scrie Nastase pe blog.

Mai mult, acesta precizeaza ca Priboi nu l-a turnat la DNA si ca nu a dat nicio declaratie procurorilor.

"In chestiunea vizitei la DNA, Ristea Priboi mi-a spus ca nu a dat nicio declaratie, deoarece aparatorul sau, avocatul Manea Dragulin, este in spital, in urma unei operatii", arata Nastase.

El il acuza de manipulare proprietarul ziarului, Dan Adamescu. Nastase nu se asteapta sa primeasca scuze din partea jurnalistilor pentru ca pe cei implicati in poveste nu-i cheama Traian Basescu.

"Nu cred (desi sunt curios sa vad daca vor fi luate masuri "deontologice" si administrative in acest caz grav de dezinformare publica). "Serviciile"? Nu cred, pentru ca ar fi lucrat profesionist, evitand o verificare atat de simpla.

NATO? UE? ONU? Liga araba? FRF? Sau este, pur si simplu, mizeria in care ne-a adus haosul moral portocaliu al ultimilor ani. Oricum, daca m-ati intreba, v-as spune ca nu cred ca maine, pe prima pagina a ziarului, cu aceleasi litere, directia si patronatul isi vor cere scuze pentru ceea ce, in definitiv, este o atingere grava a imaginii publice a unui cetatean, chiar daca pe acel cetatean nu-l cheama Traian Basescu", mai scrie secretarul Consiliului National al PSD.

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Preşedintele CJ Călăraşi, audiat la sediul DNA Constanţa. Mai multe instituții din oraș au fost ținta perchezițiilor cu o lună în urmă
Preşedintele CJ Călăraşi, audiat la sediul DNA Constanţa. Mai multe instituții din oraș au fost ținta perchezițiilor cu o lună în urmă
Preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, este audiat, vineri, la sediul DNA Constanţa, în legătură cu percheziţiile care au avut loc în urmă cu o lună la sediile...
#Nastase, #priboi, #DNA, #matusa tamara , #DNA