Adrian Nastase, ironii cu jurnalistii dupa eliberare: Nu mai vorbesc pe gratis

Joi, 21 August 2014, ora 20:15
4557 citiri
Adrian Nastase, ironii cu jurnalistii dupa eliberare: Nu mai vorbesc pe gratis
Foto: Evenimentul Zilei

Adrian Nastase i-a ironizat, joi seara, pe jurnalistii care l-au asteptat la iesirea de la Penitenciarul Jilava.

Fostul premier a marturisit ca are de gand sa isi deschida o firma de consultanta politica si le-a spus jurnalistilor ca nu mai face multe declaratii pe gratis: "nu mai vorbesc pe gratis, poate veti prelua ideile mele".

Adrian Nastase, dupa eliberare: Pledoarie pentru alegeri anticipate, legea gratierii si amnistie fiscala

"Nu voi renunta la barba, astept oferte sa joc intr-un film. As putea sa fiu consultant politic pentru televiziuni, am de gand sa ma intorc la catedra", a mai declarat Adrian Nastase.

El i-a si ironizat pe jurnalistii care au transmis joi de la locuinta lui Zambaccian a lui Nastase.

"Sotia mea e la Cornu, felicitari, ati avut informatii foarte bune ca ati stat toata ziua la Zambaccian. Ati pazit imobilul, e un imobil de valoare", a completat Nastase.

"Nu ciocniti masinile in timp ce ma urmariti. Nu vi le asigur", a mai transmis fostul premier jurnalistilor.

Nastase, la Tribunalul Ilfov: Sper sa putem vorbi diseara (Video)

Totodata, Adrian Nastase a avut un mesaj si pentru jurnalistul Calin Popescu Tariceanu: "Legat de asta am vazut ca astazi Cristian Tudor Popescu se arata nemultumit ca am castigat niste zile scriind carti. Are o posibilitate extrem de simpla: poate sa transmita la Parlament o propunere de modificare a legii. Imi pare rau sa-i spun, dar eu cred ca si munca intelectuala trebuie pretuita. Nu stiu, daca jucam tenis aici si castigam un turneu - sau sapam un sant - puteam sa primesc anumite zile-castig".

Adrian Nastase iese din inchisoare. A fost eliberat conditionat - decizie definitiva

Adrian Nastase a fost eliberat conditionat, dupa o decizie definitiva data joi de magistratii de la Tribunalul Ilfov. Pe 6 ianuarie 2014, Adrian Nastase a fost condamnat de Inalta Curte de Casatie si Justitie la patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita si trei ani pentru santaj in dosarul "Zambaccian".

De asemenea, el a fost condamnat pe 20 iunie 2012 la doi ani de inchisoare in dosarul "Trofeul calitatii", din care a efectuat opt luni de detentie, fiind ulterior eliberat conditionat.

#Nastase ironii jurnalisti, #Adrian Nastase eliberat inchisoare, #Nastase declaratii eliberare conditionata , #eliberat