Sorin Ionita in Revista 22: Se prosteste lumea? Cazul Andrei Nastase

de
Marti, 19 Martie 2013, ora 23:15

   

Sorin Ionita in Revista 22: Se prosteste lumea? Cazul Andrei Nastase
Bai, daca retin eu bine, baietii astia ai lui Adrian Nastase au absolvit un colegiu national de elita din Bucuresti si au oarece aspiratii universitare. Ma tot intreb atunci cum se face ca pot sa comita asemenea peltea de zmeura sentimentala (si vag agramata), precum cea postata de fiul cel mare, Andrei, si mintenas preluata de TVR ca stire (un scandal in sine, gestul, dar trecem peste asta).

Pai daca intr-un real moment de cumpana al vietii, cand vrei sa fii emotional si convingator, tot ce poti sa livrezi e proza de gospodina care a absolvit liceul tehnologic Buftea, iar singura referinta literara menita sa rupa inima targului e un kitsch de Adrian Paunescu, si ala citat gresit, atunci nu-i semn mai bun ca intr-adevar scoala noastra s-a dus de rapa, scrie Revista 22.

Hai, nu cer discursul funerar al lui Marc Antony (nu cantaretul, sariti peste primul hit pe Google si mergeti direct la al doilea), dar macar ceva valabil in interiorul centurii ocolitoare a Bucurestiului nu s-ar putea?

Sau poate simptomul e mai general, iar explicatia o fi alta?

Citeste mai mult despre Se prosteste lumea? Cazul Andrei Nastase in Revista 22.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4042 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
x1305
rank 1
ce pretentii sa ai de la o beizadea
care a fost crescut in cultul personalitatii unui infractor de drept comun si care se specializeaza in politica la Baneasa ?Iar cind hotii batrini si versati din politica balcanica au nevoie de brate tinere ,adolescentul intirziat nu pregeta sa se sacrifice...criminal e insa taicasu,,,ca il impinge cu buna stiinta in jungla plina de hiene pentru asi satisface vanitatea si orgoliul de fiara ranita p.s. cu regretele de rigoare sa nu uitam de Eba,de Placinta ,de pilotul de formula 1 de la Craiova...etc.
maxi
rank 5
"Baietzii" au 10 clase peste EBA, peste SIDA!
Asta-l zgadare pe autor!? Plus ca e un articol fara sens, cred scris din obedientza pt "conducatorul iubit" de la Cotroceni! Sa-i intre in gratzii ...
niculaeda
rank 5
@ma(r)xi
- cred ca 10 case !!!
arting19922000
rank 3
Este treaba fiscului!
Pana cand acesti "independenti" basescieni de la revista 22 (o tempora...!), onegisti sau institutii mass-media basesciene cu reprezentanti ca acest Ionita,Pora,Turcescu,Griguta,Moraru Patapievici,Liiceanu si altii ca ei nu vor fi controlati la venituri si cheltuieli (de ANI?) nu se va vedea ce ii mana in lupta impotriva USL! De ex. atat Pora cat si Ionita (de sorginte Macovei!) erau cam impotriva PD pe vremea cand era in IS si in favoarea liberalilor! Sub regimul basescian au fost cumparati cu posturi,sinecuri,granturi etc. si asta ii mana in lupta. Avramescu de la RL a fost deja descoprit ca securist furacios ,trebuie deconspirati si astia ca sa se vada "probitatea'lor morala=zero!
mini
rank 1
@maxi,
un mai mare pupink-uri-st,ca tine,cred ca nu se mai gaseste in Romania.Esti un j-e-g al unei societatzi populata de,politicieni,oameni de decizie, coruptzi si si mafiotzi.
Constant
rank 5
Educatia beizadelei este la fel de sumara ca si doctoratul lui Ponta
Ce vreti mai mult, "profesorul" Nastase a atins limita superioara a calitatilor sale in afacerea penala pentru care a fost condamnat, si care este inca acum in executie la domiciliu!
Sub-cultura este insa transmiterea in presa a bilbiielilor agramatilor gen Andrei Nastase sau fufelor siliconate casatorite cu impotenti bogati.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor