Autoritatile vor stabili de ce nu i s-a ridicat arma lui Adrian Nastase - surse

Joi, 21 Iunie 2012, ora 02:02
2358 citiri
Autoritatile vor stabili de ce nu i s-a ridicat arma lui Adrian Nastase - surse

Fostul premier Adrian Nastase, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare, s-a impuscat, miercuri seara, cu un pistol.

Autoritatile urmeaza sa stabileasca de ce politistii nu i-au retras dreptul la port de arma dupa ce Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a inceput urmarirea penala impotriva sa, informeaza Madiafax.

Adrian Nastase s-a impuscat in gat: A fost dus cu Ambulanta la spital

Adrian Nastase are o plaga latero-cervicala, aproape de vena jugulara, produsa cu o arma de foc de calibrul 9, au declarat, miercuri noapte, pentru Mediafax, surse medicale.

Potrivit surselor citate, Adrian Nastase este in investigatii la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost adus dupa ce a incercat sa se sinucida. Sursele citate au mai spus ca Adrian Nastase este constient.

Adrian Nastase, tentativa de sinucidere

Adrian Nastase a fost scos, miercuri seara, din locuinta din Zambaccian in ambulanta, pe targa, avand ochii inchisi, acoperit cu o patura albastra si avand un fular in jurul gatului.

Potrivit Politiei, Adrian Nastase s-ar fi impuscat cu un revolver pe care il avea in sertarul de la birou. El a recurs la acest gest in momentul in care politistul sosit la resedinta sa i-a aratat mandatul de punere in executare a sentintei ICCJ.

Adrian Nastase, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare

Adrian Nastase a fost condamnat definitiv, miercuri, de ICCJ, la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul calitatii", in care este acuzat in legatura cu strangerea de fonduri pentru campania electorala din 2004, cand a candidat pentru Presedintie din partea PSD.

Adrian Nastase, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare - decizie DEFINITIVA

Decizia in dosarul Trofeul Calitatii este definitiva si urmeaza sa fie pusa in executare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#Adrian Nastase impuscat, #Adrian Nastase tentativa sinucidere, #Adrian Nastase condamnat inchisoare , #impuscat